Yahu forumda ne kadar delikanlı üyeler var sasiriyorum bazen. Arkadas haber verdi de oyle ogrendim, bana mesaj yazmis ama engelledigim icin gormedim. Böyle adamların seviyesiz yazılarını konularini görmek istemediğim için engelledim
Eyy mariokoldato denen orta yaşlı arkadas
Adam gelmiş 40 küsür yaşına, kafasında 3 tane saç teli kalmış, evli barkli adam olmussun. Foruma gelmis delikanlı ayaklarına yatıyosun ama kiz tavlamali konular aciyorsun. Seni nasıl ciddiye alalım biz? Görsen yetişkin sanarsın. 11-12 yaş seviyesine göre espiriler, bir konu açayım da komik yazarsam belki 2-3 beğeni gelir düşünceleri, ortamlarda varolabilmek için gurbetçi arkadaslara yandaş olma cabalari, bi de arda delikanlı gözukeyim de laf söyleyen olursa racon keseyim ayakları. Racon da kessen rakun da kessen ciddiye alan olmaz böyle kişileri, uğraşıp yorma kendini.
Başka forum acmissiniz, burayı kotuleyip oraya adam toplayacaginiza sizin tayfa komple orada toplansında huzur bulalım.
Delikanlı olacakmışımda kimliğimi aciklayacakmisimda... bu forumda eşinin üzerinden yalan söyleyen adamlar önce kendi hatalarını kabul etsin, aciklama getirsin, üste çıkmaya çalışmasın. sonra ben kimliğimi açıklayayım.
beni zaten tanimiyorsunuz o ayrı. Şu forumda sizden hoşlanmayan yüzlerce adamdan biriyim sadece. Bu kadar sevmeyeniniz, her fırsatta laf sokmaya çalışanınız varsa ALLAHAŞKINA bi dönüp kendinizi sorgulayin. Neden sürekli tartışma icindesiniz kavga icindesiniz şikayet icindesiniz. Lütfen bi düşünün bunu.
Ben yazmayı bırakacağım, sizinle ilgilenmeyecegim. yeterki almancı bi arkadaş itiraf etsin şu konuda yasananlari, söylediği yalanın açıklamasını yapsın da kapansın konu.
Linki asagida veriyorum, fotoğraf silinmiş ama mesajlar duruyor. Verilemeyen cevaplar da duruyor
240 numaralı mesajı okuyun, hemserim serkan ne güzel yakalamış ve foyasini ortaya çıkarmış gurbetci arkadaşımızın. Ama konunun üstü kapatılmaya çalışılmış.
Benim bisikletlerim de bunlar
Ne zaman hata kabullenilip, yalan soyledim denip özür dilenir, biz de özür diler ortadan çekiliriz. Ama sürekli böyle çete olup [kendinize ve hareketlerini bakmadan] birilerini ezmeye kalkisirsaniz bizde açıklama bekledigimizi hatırlatırız.
Gayet medeni sekilde yazdım bana zerzevat gibi tuhaf sekilde hakaret edilmesine ragmen, medeni şekilde de cevap ve açıklama bekliyorum lütfen.
Forumda bana cevap verecek veya açıklama yapacak cesarette olamayanlar var. Ve bunların delikanlı ayagına yatıp bana korkak dedikten sonra ortadan kaybolmasi çok ilginç. Üzülüyorum bu arkadaşların ortadan kaybolmasına fotoğraf çekimine mi gittiniz naptiniz?