Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gariban Turcuya başlangıç seviyesi öneriler

Tam niyetlenip, "dur ne yapıyorsun zaten bisiklet başlangıç seviyesi" diyenlerin sesi, başlangıç seviyesi felsefesinin mimarı @mariokaldato

Scudo
@mariokaldato abi çok güldüm ya. Ağzına sağlık.

@necmeddin abi eski mesleğim muavinlik benim. Paşa torunu olamadık hatta büyük büyük dedem bile paşa değildi :D
Abidin sen öğrenememişsin muavin olmanın ilmini tam olarak. Hele iki üçü bir araya gelince bir başlarlardı muhabbete şaşa kalırdım. Çalıştığı otobüs firmasının sahibi, yarı ortağı veya muavinlik yaptığı otobüsün sahibi çok muavin gördüm.:) Biz dinlerdik yaşımız küçük olduğu için. O zamanlar muavinliğin rajonu öyleydi. İyi laf verirlerdi. Yol nasıl biter anlamazdık.
Sonrasında otobüslere yok internet,yok tv,yok film gibi imkanlar gelince yol hatırası muhabbetlerin hepsi öldü. Yanına oturduğumuz kişi bize biz ona laf verirdik. Arka sıralardaysan muavinde sohbete ortak olurdu. Onların bol laf sallaması dahi yol edebiyatına örnek olurdu.
En son bir yol muhabbetini anlatayım. Bodrumdan uçağa bindim Ankarada indik. Malatya uçağına bindim. Yaşlı bir dayı yanıma oturdu. Yolculuk nereye yeğen deyince bastık ikimizde kahkahayı. Yolculukta muhabbet adettendi. Telnoloji çok muhabbeti ve çok masalı öldürdü.

• Hahaha
Tepkiler: Atasoy
Geri