Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garibanlar için bikepacking projem

Bence güzel bir konu oldu bu. Birde şuna "bike packing" deyip durmayalım yav. Bildiğimiz çanta bu [emoji14] Elimizden geldiğince, aklımız yettiğince Türkçe sözcükler kullanalım şu ikiteker ve eklentilerine :)

Cemal Ç.

Scudo
@CmlCLK
Eheheh dostum haklisin fakat bayk pekink yeni bir akim . kendine ozel bisiklet tasarimlari, çanta , mat , heybe, çadir ne varsa tamamen kendine has donanimlari olan bi tur sekli. Bende bu kavramdan yuruyorum iste :D

Düz maşalı , disk frenli, kapkalin lastikli , dropbarli felan mtb -yol arasi bisikletleri de var
Benim mtb tam bu ise uygun :D
2017-03-22_10-44-17_HDR.jpg

@mariokaldatoHa ben yanlış anlamışım olayı. Sadece çanta sanıyordum [emoji4] Kusura bakmayın artık [emoji3]

Cemal Ç.

Böyle bir toplulukla böyle bir yerlerde baya zevkli görünüyor bu iş :cool:

Evet baskan on numara

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Okul zamanlarımdan kalma dershaneden verilen kuşaklı heybe çantaların ikisini, kuşak kemerlerinden karşılıklı olarak bağlayıp ben de güzel bir çanta yapmıştım. 8-9 litrelik hacmi vardı, bisiklet üstüne sabitlemek biraz problem oluyordu ama kullanmıştım epey. Bisiklet üstüne aldığımda hatırlarsam çekip paylaşayım.

Guzelmis dostum. Bekleriz
@selmansamet

@hamlet2006
Simdi nasipse insallah ilk yaptigim poposu kirik cantanin birde gidon önüne baglayarak kullanimini deneyip paylasicam.
Ondan sonra da kismetse tufek kilifindan frame bag yapimi fikri var aklimda . du bakalim zaman ne gosterir.

Bu arada deri kayistan suluk kafesim fisek gbi calisiyor . Ona daha buyuk pet siselerde baglayabiliyoruz.

1 litrelik gazoz sisesi misal.
Cunku altinda da bir cirt var onu istedigimiz kadar uzatarak tam şisenin rijit durabilecegi sekilde ayarlamak mumkun.

Aha boyle bisey yani
Screenshot_2017-12-18-22-54-08.png

Kadro cantasini yapmayi dusundugum silah kilifi aha boyle bir şey.
images (20).jpg
1602137tufekkiliflari-tekkirma-tufekkilifi.JPG

@hamlet2006
Ben dedim Mario abimiz bu lafın üstüne güzel bir hicv yapar, toplumsal mesaj verir.Taşlama sanatındaki hünerini konuşturur.
Yalnız tüfek kılıfından frame bag:Tek kelimeyle müthiş fikir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Iste bunun gibi bir govde çantasinin çakmasini yapmaya niyetliyim insallah . ucuz bu tufek kiliflari ayrica bir canta tamircisnde basit bir sekilde tasarimi dikilebilir

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
valla çok mantıklı olmuş hocam tebrik ederim :)

@Özcan.
Ahaha daha neler la :D

Blackborn markasi benim baya baya begendigim tasarimlar uretiyor . Mesela şu videodaki tasarim cok kullanisli ve zekice

@hamlet2006
Bu yazima goz gezdirebilirsin dostum
Misal yani
Heyyy Özgürlük!

@Hikmetbyz
Cift gozlu ve su gecirmez olanlar var harikalar. Yapacagimiz sey kadronun kartondan kalibini cikarip ( o ksimin yani )
Daha sonra bu kaliba en uygun sekilde kesim yapip fermuar yeri uste ve yanlara cirt yeri diktirmek . o kadar basit.

aynn hocam yapmışken malzeme olarak dediğiniz gibi kaliteli olanı tercih etmek en mantıklısı Diğer kısmı terzide :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Hikmetbyz
Komple kumas alipda dikilebilir - diktirilebilir ama cok zahmetli is. Fakat bu tufek kilifini alsak 20 ye 30 a cok ufak bir bolumde degisiklik yaparak sonuc elde edebiliriz diye dusunuyorum.. Hatta kesilen parcadan gidon arkasina ucken canta bile rahatca cikar.
Bunun gibi misal
Screenshot_2017-12-18-23-41-51.png
aviary-image-1513633067620.jpeg
aviary-image-1513632831734.jpeg

Geri