Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garibanlar için bikepacking projem

Scudo
@SonSelim
Xxl bir kadroya gore enfes bir piyanist-şantör org çantasi degil mi ? :D

Tufek kilifi degil mi bu selim? Renk ve tasarim super gercekten.
Amaca uygun

@Hikmetbyz
Bisiklete sahip olmak icinde calismak gerek.
Ben ilk bisikletimi orta 2. Sinifta butun yaz börekcide bulasikcilik yaparak almistim

Bende çocukluktan bu yana para biriktiririm ilk çeyrek altınımı orta okul da almıştım 40 tl ye şuan 270 tl hala da biriktiriyorum gönlüm, temiz 2.el grup seti iyi bir bisiklet ama bazı arkadaşlar da sıfırdan şaşma diyorlar.Sıfır claris grup setli bir bisiklet ise 2 bin tl aldında değil mslf hayırlsı olur inş hocam

• Beğen
Tepkiler: fazke
"Blackburn" falan diye konusunca siz, ben de 200-300€ gibi bir sey bekliyordum. 50€ bile degilmis ya bunlar :D Tabi modeline gore 50€ gecen var, ama ortalama dedim ben.

@CmlCLK
Evet nispeten ingiliz rakiplerine gore daha ucuz sayiliyorlar . Ama onlarin standartlarina gore tabi :D

@Hikmetbyz
Bence al ucuz yollu bir celik eski yol bisikleti. Temizle bin gitsin

@mariokaldato Sağolun hocam araştırıyorum 500 e çok güzel buldum hocam bir tane acayip orjınal boya herşey orjinal fakat kadro boyu küçük mlsf 49 çok küçük olur.

@mariokaldato Bir arkadaş var hocam yurt dışından tanıdığı var.Türkiye'de ki 9500 tl lik bisikleti 5500 tl ye sattı sıfır sayılır garanti fiş hepsi varmış.Bende o arkadaştan Türkiye de piyasa fiyatı 4-5 bin tl olan bir bisiklet ayarlıyacak bana da 2-2.5 bin tl ye gelecek sizce nasıl hocam mantıklı mı bu şekilde birşey yapsam

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@Hikmetbyz
Olabilir tabi abisi . Bu arada yeni goruyorum mesajini kusuruma bakmayasin.

..
29 aralik 2017
Neskafe süt tozu kutusu almaya parasi yetmeyenler icin mis gibi Bim malı, DOST AYRAN kutusunu deri kayistan bozma suluk kafesimize taktik. Gayet stabil ve rijit oldu havalar bozuk yoksa teste de cikacam :D

2017-12-29_20-17-56_HDR.jpg

Bu arada şaka degil tam 1.5 litre bu ayran kutusu. Afrika turu isteyen varsa ve kadrosunun altinda suluk kafesi yoksa aha bunu denesin :D

2017-12-29_20-15-47_HDR.jpg

@Karansouvenir09 :D uyku tulumum yok bilader ehehe :D halletcem ama zmanla onuda ehehe

Yanliz ona yanlardan saga sola kaymamasi icin ekstradan bi zamazingo uydurmak lazim . Cunku Allah vermeye, yerinden bir kayarsa maşadan laps diye lastige girerse buyuk ihtimal takla atariz umarsizca ahaha :D dur onada bi sinirlandirici dalgamotor dusuneyim ben :D

@Karansouvenir09 vayy sofistike bir calisma sozkonusu :) hadi bakalim sonuclar nasil cikacak

5lt su bidonunu ortadan ikiye keserek maşaya hem zarar gelmesin hemde kayma olmasın diye iç lastik ile sardım 3adet çırt ile kadroya sabitledim yine iç lastik kullanarak ayarlanabilir bir kemer yaptım eski çantadan çıkma bir toka kullandım çok deneysel oldu :) hatta fazla deneysel :) çırtlar dahil 90gr oldu bu arada taşıyıcımız :) bikepack mantıgına uydu bagaj agırlıgı yok

Oynama yapiyor mu sağa sola baskan ?

90 gramsa ve rijitse ( @Anonim ) super valla baskan

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mariokaldato güven veriyor çırtları tam sıkmadım bile yalnız düzeltme yapmam gereken yerler var mesele çırtlar için acıtıgım delıklerım maşamın bitti yerde olmalı daha ilerisinden açmısım ve çırtları sıkınca bıdonu büzdü ( maşam karbon oldugu ıcın maşam çok yemedı çırtları sıkmaya ama oynayıp kayıp araya gırme yapmıyor ve yapmaz yanı cunku iç lastiğin tutunması güzel gayet bır adet daha kemer yapmam lazım ıcıne koydugum tulum daha sıkı dursun
ama aşağıya sağa sola asla kayma olmaz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
dusunduk de pet şişe yerine plastik bidonla daha rijit duracak pet şişenin üstünü kestiğim için üstü biraz daha sallanıyor plastik olsa tamamdır görev benim için asıl konu kayıp tekere girme işi idi o konu tamamdır :)

Dosyalar

• WhatsApp Video 2018-01-02 at 22.57.44.mp4
    1,8 MB · Okunma: 26
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri