Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

@Fırat Ç. hocam gidip baktım evet 3. bağlantı noktası gidona bağlanması gerekiyor dediğiniz gibi kablo altına yerleştirmeye çalıştım bu sefer 3. bağlantı noktası çok aşağıda kaldı ve kadro etrafını dolanması için bağlantı noktası kısa kaldı böyle kullanmaya devam ederim sanırım

3.5 lt hocam yiyecek koymak için düşündüm

@mariokaldato hocam şu maşa bağlantılarına bir çanta projesi yapsak olmaz mı? oraya da bir şeyler istiyorum.bir platform yapabilsek içine çanta bulunur ya da diker yaparız bir şey ama ilk önce bir sepet gibi bir şey yapmak lazım

Scudo
Beyler bende yol bisikletime gidona bağlanan bir çanta yapmak istiyorum acaba nasıl yaparım veya yapan varsa banada bir şeyler önerebilirmisiniz:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bisiklet sever 93
Gidona dusundugun cantanin kapasitesi ne kadar olacak acaba ? Buyuk mu kucuk mu ?

Biraz buyukce bsey istiyosan lap top yada tablet cantasi kullanabilirsin. Ustunde zaten onlarin baglanti noktalari var oralardan paca bandi yada cirtla gidona kolayca sabitlersin

@Fırat Ç. hocam böyle oldu bu seferde fermuarunu açmak zulüm oldu icine nasil koyucam ehehehe

Dosyalar

• IMG_20180201_184544.jpg
    IMG_20180201_184544.jpg
    124,5 KB · Okunma: 71
  • IMG_20180201_184524.jpg
    IMG_20180201_184524.jpg
    151,4 KB · Okunma: 69
  • Beğen
@Desert Fox
Sen zulmetmekte level atlamisin abisi keh küh aha

WhatsApp Image 2018-02-01 at 21.56.48.jpeg aliexpress temalı baykpeyking çalışmam
newboler marka 10lt sele altı çanta 60tl
newboler marka 5lt kadro çanta 30tl
rosswheel marka 5lt gidon çantası 25tl
rosswheel marka kadro üstüçanta 0,5lt 15tl

şuanda 20lt taşıma kapasitesiye 130tl gibi bir rakamla gayet iyi bir kapasiteye sahibim diye düşünüyorum
hala şu maşa Salsa Anything Cage misali 1milyoncu çöp poşeti tutucusundan almadım denemek için dahi (8tl çok gelıyor :) )

ve ultralight polsüz 500gr çadır projemi ve acil durum battaniyesinden mevsimlik ultralight uyku tulumu projemi daha tamamlamadım :D tamamlanınca yazacagım hepsını bu aralar bır tembellık gıdıyor :)

@mariokaldato

Abi vallaha ota boy bir şey yeter benim kadroya bağladığım gibi bir çanta alıp farklı bir şekilde gidona takmak istiyorum

• Beğen

Dosyalar

• IMG_20180125_154131.jpg
    IMG_20180125_154131.jpg
    177,4 KB · Okunma: 46
  • Beğen
@Karansouvenir09 hocam şu maşaya takılan çantalardan yok mu hiç ali de bulamadım? onu da alabilsek iyiydi

• Beğen
@Desert Fox masa icin dry bag yaz 8litrelik 2 tane aldim ben 7tl falan tanesi ;) sistem su ya 5lt pet siseyi ortadan keserek masanin eni kadar olculerle delikler acarak masaya ic lastik sararak cirt kelepcelerle pet siseyi masaya sabitleyecem ic lastik ve plastik tokalarla yaptigim pet duzen icine drybagi sabitleyecem ;) pet sise yerine bir arkadasimiz cop poseti demis onu dememek lazim once rijitlik cok onemli bunlar olmassa 19lt damacanayi keserek ayari verecegim en sert malzeme o gibi :) ozetle canta icin drybag bag alide siparise gore sirala yapistir :D

• Beğen
@Karansouvenir09 şöyle kötü durmayacak bir platform yapsak içine bir çanta uydururuz o kolay ama hem şık olacak hem ucuz ehehehehe birisi olmazsa olmaz

• Beğen
@Desert Fox benim icin gorsellik son planda guvenlik rijitlik ust siralarda onem siralamasinda ayrica uyduracagin her canta 7tlden pahali olacaktir ve uyku tulumu gibi malzemelerin islanmamasi cok onemli ve 2adet drybag cok sik duruyor onlari sabitlemek icin kullandigimiz pet sise damacana veya posetlik zaten gorunmeyecek onlar cantayi tutan iskelet baz aldigimiz mekanizma salsa anything cage modeli ;) bu sistemi matara kafesi ve boru kelepcesiyle deneyenlerin ornekleri de internette gorsellerde mevcut ben cirt kelepce dusunuyorum cunku salsanin kendi aparati da cirt kelepceyle monte oluyor zaten

• Beğen
@Karansouvenir09
şöyle bir şey buldum hocam adam bu kalın ucu kancalı lastiklerden kullanarak yapıyor yapalım bir şeyler seninle benim ek bagaj hacmine ihtiyacım var

@Desert Fox sen bu konuyu bastan oku bence arkadasim bu dedigini adam bagaj demirine monte ediyor benim yazdigim birkac post var baska arkadaslarinda var incelersin ;)

• Beğen
@Anonim

:D :D :D thanks bro
Nice comment :D

:D
aviary-image-1517554200489.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldatoMaryo amca Bruce amca değil mi bu? Oysa dikkat et, tersi pek iyi değil bu amcanın diyecektim de [emoji16]

Cemal Ç.

Geri