Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

ben de yakın zamanda bir garmin edge alacağım ama hangi modeli alsam bilmiyorum. en memnun kaldığınız ürün hangisi acaba?

Scudo
ben de yakın zamanda bir garmin edge alacağım ama hangi modeli alsam bilmiyorum. en memnun kaldığınız ürün hangisi acaba?
Tamam kişisel ve bütçe ile alakalı. Ben 1040 kullanıyorum, Şarjı şuan garmin edge cihazlarda en uzun süre giden cihaz. Yaş ilerledi ekranıda büyük olduğu için benim gereksinimlerimi karşılıyor. Daha güzel ve daha canlı ekran görüntüsü istiyorsanız 1050 ama şarjı, 1040'a göre daha az gidiyor. Benim gözler iyi büyük ekrana yada daha canlı renklere ihityacım yok, sürüşlerimi kayıt edeyim ihtiyaçları karşılasın bütçemi zorlamasın diyorsanız 540 yada 840 fazlası ile işinizi görecektir.

Cihazlarda tabiiki ufak tefek teknik farklılıklar var mesela Garmin edge 1050 Garmin pay özelliğine sahip Bu tarz farklılıkları netten araştırabilirsiniz.

Bütçe durumuna bağlı,
840 veya 1040
Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MuratDogan
Garmi’in Strava’yla olan yazılımsal farklılıklarından doğan sorunlara verilen cevap şu şekilde:

Yazdığınız için teşekkürler ve herhangi bir karışıklık için özür dilerim. Garmin cihazları, bir kullanıcının bir segmenti ne zaman başlatıp bitirdiğini belirlemek için Strava'nın kullandığından farklı bir algoritma kullanır ve bu, segment için bildirilen geçen süreyi etkileyebilir. Kullanıcılar arasında tutarlılığı sağlamak için, bir etkinlik sırasında Garmin'de gösterilen süreler ön hazırlık ve yükleme sonrasında Strava'da gösterilen süreler kesindir.

• İnanılmaz
Tepkiler: ufuq81
cevaplar için teşekkürler. 1040 almak çok daha mantıklı gibi duruyor benim için..

Geri