ben 1000 kullanıyorum acayip memnunum tavsiye ederim.820 hakkında pek bilgim yok.aralarındaki farkları youtube de bakabilirsin
çok sayıda video göreceksin.hayırlı olsun şimdiden...
degerli hemsehrim ; yorum ve goruslerin icin tesekkur ederim. benim de tercihim 1000 ancak , maliyet anlaminda , 820 daha uygun olabiliyor.
o yuzden sizin degerli on goruslerinizi sormak istedim. Kisaca , 1000 TR'de 2nci el almak mi daha mantikli yoksa , 820 yeni olacak sekilde yurtdisindan almak mi?
Şimdi alacağın 2.elin ne kadar temiz olduğuna bakmalı tabi? Çizik var mı ? pil durumu nedir ? ne kadar kullanılmış ?Birde sonuçta aralarındaki fark nedir ?
Senin cihazan beklentin nedir ? Neleri görmek istiyorsun ? power metren varda onu mu görmek istersin gibi vs vs.Bu kıyaslamaları en iyi sen bilebilirsin 2.eldeki
cihazı sen biliyorsun çünkü.Sonuçta bu cihazlar bizi uzaya çıkarmıyor , hangisi senin hoşuna gidiyorsa onu al derim hemşerim.
Merhaba arkadaşlar,
Garmin edge 820 cihazım var. Sürüş kaydına başladığım zaman ve belli süre geçtikten sonra bir yerde durduğum zaman sürüş saati işlemeye devam ediyor. Yani bisikletten inince otomatik olarak durma gibi bir özelliği var mı cihazın?
@smtdgncy
Var, menülerden, Aktivite Profillerinin ayarlarının içinden Autopause'u aktif edin. Sürüş sırasında bir antrenman aktifse Autopause devre dışı kalıyor, bilginize.
520 Plus için 520'lerde olan zaman içerisindeki kronik performans yavaşlığı devam ediyor gibisinden bir şeyler okudum internetlerde. deneyimden ne paylaşabilirsiniz bizlerle acaba?
@tsahna
Benim connect ten indirdiğim ve her bilgiyi gördüğüm bir screen var hız cadance zaman nabız hatta vites bilgilerini içeren bir screen onu kullanıyorum tavsiye ederim