İçine Türkiye haritası yüklediniz mi?arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Map kısmında yollar görünmüyor yani harita da navigasyon başlamıyor, aktivite yapmadığım esnada da Map kısmında hiçbir yol bilgisi yok, timer kısmı sorunsuz çalışıyor, tüm öümler doğru, connect uygulaması ve stravaya da eksiksiz şekilde aktarım yapıyor ancak map ekranı bomboş, ne yapmam lazım fikri olan var mı?266484 dosyayı görüntüle
Uyumlu olur. Ben hız sensörümü magene kullanıyorum trainerda bir sorun yaşamadım. KM saatim igs618.merhaba, garmin edge 830 aldım sadece bilgisayarını, sensör olarak magene alsam(hız, kadans ve nabız) uygun olur mu kullanan var mı ve memnun mu magene sensörlerden.
Herkese merhabalar,
Gözümden kaçtıysa ve tekrar sizi yoruyorsam kusuruma bakmayın lütfen. 😅
Garmin yol bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak kararsız kalıyorum fiyat/özellik gibi değerlendirmeler yaparken. Deneyimlerinizi ve yardımlarınızı rica ederim. 1030 son çıkan model sanırım ancak karşılaştırmalarında 830'dan çok fark göremedim ben. Ayrıca garmin pedallar çok pahalı, acaba favero vb. başka marka pedallarla verimli çalıştırabilir miyim alacağım garmin ile?
Biraz aklım karışık. Siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
merhaba, garmin edge 830 aldım sadece bilgisayarını, sensör olarak magene alsam(hız, kadans ve nabız) uygun olur mu kullanan var mı ve memnun mu magene sensörlerden.
selam, Bu arada bendeki Edge Touring modeli, ikinci el olarak aldım, ben aldığımda mevcut haliyle türkiye haritası görünüyordu ve navigaasyon kusursuz şekilde çalışıyordu. kendime göre ayarlarını yaptım, bilgisayara bağladım güncelleme yaptı ve böyle oldu.. bir de Türkiye haritası nasıl yüklenir şu anda haritayı tekrar yüklüyorum express üzerinden ancak bir seçenek sunmadı,, direk haritayı tekrar yükle seçeneği mevcut..İçine Türkiye haritası yüklediniz mi?
Son çıkan model 1030 değil, 1030 Plus. 830, 1030'dan (Plus olmayandan) daha yeni ve daha iyi bir alet. Işlemcisi daha güçlü ve bu sayede birçok özelliği daha hızlı ve akıcı çalıştırabiliyor. He genel olarak ilk çıkan Android telefonlar gibi hissettiriyorlar ama Garmin istiyorsanız en iyisi bu şekilde ne yazık ki. Nihayetinde, 1030 ve 830 arasında kaldıysanız, 830u tercih edin.
Pedal konusunda, ANT+ destekleyen herhangi bir powermetreli pedalı kullanabilirsiniz. Garmin olmasına gerek yok. Favero da olabilir, Stages veya 4iiii'nin tek ya da çift taraflı powermetreleri de olabilir. Aliexpress'te bilinmeyen bir markanın ürünü bile olabilir. ANT+ desteklediği sürece, Garmin cihaza powermetre olarak ekleyebilir ve kullanabilirsiniz.
Naçizane tavsiyem, powermetreye de yatırım yapmak istediğinizi göz önünde bulundurarak, 530u da gözden geçirmeniz. Dokunmatik + adres girerek navigasyon alma dışında tamamen aynı cihazlar. Kaldı ki dediğim gibi, 830un dokunmatiği çok iyi sayılmaz. Elimizdeki 90Hz ekranlı, akışkan Android veya IPhone cihazlara alışmışken, Garmin'in dokunmatiği insana kafayı yedirtebiliyor. Aradaki fiyat farkı, önemsemeyeceğiniz bir miktar değilse, benim önerim 530 olur.
530'u hiç düşünmemiştim, gerçekten çok az farkı varmış karşılaştırmaya bakınca. Çok teşekkür ediyorum öneriniz için.
Dokunmatik olsun diye bir tutkum yok ama "yolda ekranda istediğim bilgiyi hemen, net görebileyim yeter" boyutu önemli benim için. Ekran görünürlülüğü nasıl 530'un? Günışığında vs.
Garmin Hrm bandım ve orta halli bir powermetre ile de kullanabilirsem; bugünü gerçekten umutla tamamlayacağım...
Aslında ANT+ desteklemesine bile gerek yok, son nesil Garmin'ler (530, 830 ve 1030) bluetooth sensörler ile de çalışıyor.Pedal konusunda, ANT+ destekleyen herhangi bir powermetreli pedalı kullanabilirsiniz. Garmin olmasına gerek yok. Favero da olabilir, Stages veya 4iiii'nin tek ya da çift taraflı powermetreleri de olabilir. Aliexpress'te bilinmeyen bir markanın ürünü bile olabilir. ANT+ desteklediği sürece, Garmin cihaza powermetre olarak ekleyebilir ve kullanabilirsiniz.
Bu linkte anlatımı var, yandaki videoda da gösteriliyor.arkadaşlar yurtdışından gelen bir garmin edgeye türkiye haritası yüklemenin yolu nedir?
arkadaşlar yurtdışından gelen bir garmin edgeye türkiye haritası yüklemenin yolu nedir?
Bilgisayara bağladığınız zaman MAP klasörü içerisine dosyaları attınız mı ? Telefon ile de bağlantıyı kurdunuz mu ?garminexpress ile defalarca denedim, yüklemeye başlıyor ancak %70-80 lere vardığında hata oluştu uyarısı verip yükleme sonlanıyor. birde harita seçeneği yok, türkiye haritası olarak seçemiyorum, direk bir haritayı yüklemeye başlıyor, sd kartı değiştirdim, cihazı restledim tekrar denedim ancak çözemiyorum