Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

(link)

Yalnız saatlik tahmin çok tutarlı değil. Belki yurt dışında iş görüyordur.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Ben 530 u hesap makinası gibi kullanıyorum 😁 climb pro için wahoo elemnt Bolt dan garmin e geçtim 1 kere kullandım ha bumuymuş dedim yine de garmin e geçtiğim için mutluyum 🤗

Gün geçmiyor ki Garmin hakkında değişik bilgiler öğrenmiyeyim. Meğer ben ne kadar da kuru kuru kullanıyormuşum 🤔

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Yok hava sıcaklığı, yok şu, yok bu... Sosyeteler Wahoo alın da bisiklet sporcusu olun. Forumda böyle insanları başlık altı yormayın.
Ben alırken wahoo çok aradım abi yoktu, yurtdışına da baktım yoktu, wahoo`nun olmaması bana Garmin aldırdı 😊

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Ben alırken wahoo çok aradım abi yoktu, yurtdışına da baktım yoktu, wahoo`nun olmaması bana Garmin aldırdı 😊
Yahu nasıl yok @gunesmubin Bursa Aydın bisiklet'ten aldım ben. Hatta, 1 yıl sonra ekranda problem çıktı ve sıfırı ile değiştirdiler.

• Beğen
Tepkiler: gunesmubin
O zaman ben bulamamışım :(. Sağlık olsun Garmin de pişman etmez. @trainspotting35 sayesinde yeni yeni özelliklerini de keşfediyorum. 😊
Pro değiliz. Baktığın hız/nabız/kadans/power; Power dahi herkeste yok. Harita desen 2 kez kullanacaksın. O yüzden Garmin ölü bebek diyorum ben.

Hayirli sabahlar.. Rota oluşturup navigasyon takibi anlık hiz tarzi bilgileri görebileceğim en mantıklı cihaz nedir?

Hayirli sabahlar.. Rota oluşturup navigasyon takibi anlık hiz tarzi bilgileri görebileceğim en mantıklı cihaz nedir?
Mantıklıdan kastınız ucuzsa Garmin de 130 modeli diğerlerinde İgs618-620 modeli işinizi görecektir.

Garmin nabız monitörüm nabzımı öncekine göre hem az gösteriyor ve çogu zaman bağlantısı kopuyor pilini değistirmeme rağmen böyle var mı bu sorunu yasayan ?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Garmin nabız monitörüm nabzımı öncekine göre hem az gösteriyor ve çogu zaman bağlantısı kopuyor pilini değistirmeme rağmen böyle var mı bu sorunu yasayan ?
selamlar bandın vücuda değen yerlerini isterseniz bi temizleyin (kolonya vs işe yarayabilir) toparlayabilir.

birkaç yabancı kaynaktan okuduğuma göre bu senenin ikinci yarısında 40 serisinin gelmesi bekleniyor. 9-10 ay gibi bir süreden bahsediyor olabiliriz, uzun tabii ama elinde hali hazırda ürünü olup da yükseltmeyi düşünenler varsa belki işlerine yarayabilecek bir bilgidir diye paylaşmak istedim.

birkaç yabancı kaynaktan okuduğuma göre bu senenin ikinci yarısında 40 serisinin gelmesi bekleniyor. 9-10 ay gibi bir süreden bahsediyor olabiliriz, uzun tabii ama elinde hali hazırda ürünü olup da yükseltmeyi düşünenler varsa belki işlerine yarayabilecek bir bilgidir diye paylaşmak istedim.
Ne gibi artıları olur diye düşünmeden edemiyorum.

ona dair de bir şeyler bulmaya çalıştım da, sızan hiçbir şey yok. kullanıcıların fikirleri var genelde şu da olur, bu da olur gibi. 2022 çıkışlı bir bisiklet bilgisayarı alan herkesi baya ihya eder gibi geliyor, malum son çıkan modelden bu yana bile baya gelişme oldu.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Benim tahminim: Bu yılın ikinci çeyreğinde (belki Mart da olabilir) 1040 çıkacak, çoğumuzun tercih edeceği 540 ve 840'ın çıkması ise 2023'a kalacak (bunu yukarılarda bir yerlerde yazmıştım diye hatırlıyorum).
Ne gibi artıları olacağı konusunda ise bu hafta çıkan Fenix 7'ye bakmalıyız bence. Benim 1040'dan beklentilerim:
+Daha iyi pil ömrü
+Stamina (sürüş sırasında ne kadar enerjinizin kaldığının göstergesi)
+Bütünleşik ön far
+Daha iyi navigasyon

Belki gelebilecek yenilikler:
+Amoled ekran
+Solar şarj
+Telefona gelen aramalara cevap verebilmeniz için hoparlör ve mikrofon

Geri