Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.117
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Buna baktım, yorumlar kötü, o yüzden pas geçtim(link)
Yalnız saatlik tahmin çok tutarlı değil. Belki yurt dışında iş görüyordur.
Ben alırken wahoo çok aradım abi yoktu, yurtdışına da baktım yoktu, wahoo`nun olmaması bana Garmin aldırdı 😊Yok hava sıcaklığı, yok şu, yok bu... Sosyeteler Wahoo alın da bisiklet sporcusu olun. Forumda böyle insanları başlık altı yormayın.
Yahu nasıl yok @gunesmubin Bursa Aydın bisiklet'ten aldım ben. Hatta, 1 yıl sonra ekranda problem çıktı ve sıfırı ile değiştirdiler.Ben alırken wahoo çok aradım abi yoktu, yurtdışına da baktım yoktu, wahoo`nun olmaması bana Garmin aldırdı 😊
O zaman ben bulamamışımYahu nasıl yok @gunesmubin Bursa Aydın bisiklet'ten aldım ben. Hatta, 1 yıl sonra ekranda problem çıktı ve sıfırı ile değiştirdiler.
Pro değiliz. Baktığın hız/nabız/kadans/power; Power dahi herkeste yok. Harita desen 2 kez kullanacaksın. O yüzden Garmin ölü bebek diyorum ben.O zaman ben bulamamışım. Sağlık olsun Garmin de pişman etmez. @trainspotting35 sayesinde yeni yeni özelliklerini de keşfediyorum. 😊
İtiraf et Adil, wahoo aldığına pişmansın değil mi 😁Pro değiliz. Baktığın hız/nabız/kadans/power; Power dahi herkeste yok. Harita desen 2 kez kullanacaksın. O yüzden Garmin ölü bebek diyorum ben.
Mantıklıdan kastınız ucuzsa Garmin de 130 modeli diğerlerinde İgs618-620 modeli işinizi görecektir.Hayirli sabahlar.. Rota oluşturup navigasyon takibi anlık hiz tarzi bilgileri görebileceğim en mantıklı cihaz nedir?
Abi onu bırak da; Lisansı yenilemediysen birlikte gidip yenileyelim.İtiraf et Adil, wahoo aldığına pişmansın değil mi 😁
selamlar bandın vücuda değen yerlerini isterseniz bi temizleyin (kolonya vs işe yarayabilir) toparlayabilir.Garmin nabız monitörüm nabzımı öncekine göre hem az gösteriyor ve çogu zaman bağlantısı kopuyor pilini değistirmeme rağmen böyle var mı bu sorunu yasayan ?
Ne gibi artıları olur diye düşünmeden edemiyorum.birkaç yabancı kaynaktan okuduğuma göre bu senenin ikinci yarısında 40 serisinin gelmesi bekleniyor. 9-10 ay gibi bir süreden bahsediyor olabiliriz, uzun tabii ama elinde hali hazırda ürünü olup da yükseltmeyi düşünenler varsa belki işlerine yarayabilecek bir bilgidir diye paylaşmak istedim.
Ne gibi artıları olur diye düşünmeden edemiyorum.
Benim tahminim: Bu yılın ikinci çeyreğinde (belki Mart da olabilir) 1040 çıkacak, çoğumuzun tercih edeceği 540 ve 840'ın çıkması ise 2023'a kalacak (bunu yukarılarda bir yerlerde yazmıştım diye hatırlıyorum).Ne gibi artıları olur diye düşünmeden edemiyorum.