Scudo Sports

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

Mükemmel şekilde kısa uyku tespiti yapan saatim artık yapmıyor çözümünü bilen var mı ? Garmin Fenix 7x Saphhire Solar.
Ben geçenlerde biraz kestirdim 43 dakika olarak bildirim geldi. İlk defa gündüz uyudum saati aldığımdan beri, tespit yaptı. Hatta yine hafta sonu tv karşısında boş boş oturdum bir süre body battery için kazanım olarak onu da bildirdi. Dün yeni bir güncelleme geldi, sorunlar giderilmiştir sanıyorum. Ben bahsi geçen sorunları yaşamadım ya da fark edemedim.
Selamlar.. Bu duzeldi mi sizde? ya da nasil duzeldi?

Fenix8 aldim ve 1 haftadir uykuyu bir olcuyor 1 olcmuyor, toplamda 3 kere olcmus bu hafta. Hersey acik. Bu hafta tam girdigim saatlerde uyumamis olabilirim ama gecikmeli yatinca hic mi olcme yapmiyor? Oyleyse sacma :/
Ben girdiğim uyku saatlerine genel olarak uyum sağlayamıyorum, hatta ramazan dolayısıyla tamamen karışmış durumda. Ancak uyku verisi alıyor saat, Fenix 7 Pro Solar benim cihazım.

Scudo
Ben geçenlerde biraz kestirdim 43 dakika olarak bildirim geldi. İlk defa gündüz uyudum saati aldığımdan beri, tespit yaptı. Hatta yine hafta sonu tv karşısında boş boş oturdum bir süre body battery için kazanım olarak onu da bildirdi. Dün yeni bir güncelleme geldi, sorunlar giderilmiştir sanıyorum. Ben bahsi geçen sorunları yaşamadım ya da fark edemedim.

Ben girdiğim uyku saatlerine genel olarak uyum sağlayamıyorum, hatta ramazan dolayısıyla tamamen karışmış durumda. Ancak uyku verisi alıyor saat, Fenix 7 Pro Solar benim cihazım.
Benim de yaklaşık 1 haftadır düzgün çalışıyor. Düzeldi nihayet.

Arkadaşlar merhaba,
2 konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Daha önceki saatim Garmin fr965 idi. Koşu antrenmanı yaptıktan sonra hissedilen eforun değerlendirildiği bir ekran çıkıyordu. (Kendinizi nasıl hissediyorsunuz gibi puanlama yapıyordum) Yeni saatim Fenix 8 ama dün yaptığım antrenmanda antrenman bitiminde bu ekran çıkmadı. İlgili ekranı nereden aktif edebilirim.
Diğer sorum ise, saatin antrenman önerilerinde sadece koşu antrenmanı mı öneriliyor. Kuvvet antrenmanı, bisiklet vs farklı bir spor da öneriyor mu?
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Dai
Arkadaşlar merhaba,
2 konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Daha önceki saatim Garmin fr965 idi. Koşu antrenmanı yaptıktan sonra hissedilen eforun değerlendirildiği bir ekran çıkıyordu. (Kendinizi nasıl hissediyorsunuz gibi puanlama yapıyordum) Yeni saatim Fenix 8 ama dün yaptığım antrenmanda antrenman bitiminde bu ekran çıkmadı. İlgili ekranı nereden aktif edebilirim.
Diğer sorum ise, saatin antrenman önerilerinde sadece koşu antrenmanı mı öneriliyor. Kuvvet antrenmanı, bisiklet vs farklı bir spor da öneriyor mu?
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
İyi günler.
Merhaba,
Self evaluation diye bir ayar var, kapatıp açabiliyorsunuz. O açıksa antrenman bittiğinde size nasıl hissettiğinizi sorar.
Daily suggested workouts sekmesinde hem koşu hem bisiklet önerisi çıkıyor bende.
Oraya da aktivite başlatma ekranında workouts kısmından ya da takvime doğrudan girince ulaşabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Geri