Dygemr
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Duygu c.
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tşk ederim cevabınız için. Nabız verisini dövme olmayan koluma taktığımda yani orada da var ama daha ufak bir dövme var bu alanda gösteriyor fakat ara ara kesinti oluyor sürekli göstermiyor yani özellikle kolumu fazla hareket ettirdiğim antrenman türlerinde. Gps kapalı alanda evet haklısınız ama mesela yolda yürürken açık havada açtığımda da çalışmıyor. Yada dediğim gibi ben bazı ayarlarını eksik yaptım alışamadım henüzNabız verilerini derken anlık göstermiyorsa sensörlerde sorun olabilir. Dövme ile alakası yok, ben uzun kollu kıyafetin üzerine takarak bile ölçüm alan gördüm, saat direk cilt ile temas etmiyor bile. Kapalı alanda veri göstermemesi ise GPS bağlantısı olmadığından. Şayet akıllı trainer kullanırsanız verileri gösterir zira onda hız, kadans, güç gibi verileri ölçen sensörler var.
Ve şunu da sorayım maalesef trainer kullanamam çünkü spinbike ım var evde. İç mekanda bisiklet seçeneğini seçtiğimde km ve hız verisini göstermiyor bu nedendir peki? Görsele ekleyeceğim hız ve km kısmı boş