Scudo Sports

Garmin Virb X ve Garmin Virb XE Aksiyon Kameraları!

Burak Salgın

Forum Demirbaşı
Tepki
106
Bisiklet
Scott
Arkadaslad garminin bu iki modelinden birini kullanmis olan varmidir?

Diger aksiyon kameralara gore faaliyet sirasinda hiz tespiti ve gps kaydi falan yapabiliyormus. Ilgimi cekti goruntu ve kalitesi guzel gibi. Kullaniyor olup aydinlatabilecek birileri varmi?

En merak ettigim sey sitelerinde bulamadim. Lens acisi nedir? Sonyler 170 derecede cekim yapabiliyordu.

Asagida videosu mevcut.

(link)

Scudo
Bunun eski modelini kullandım. Gps kaydı işin en güzeli. adamların ürünü tanıtırken bile söyledikleri detay çok iyi. "with out data it's just a video" :)
Bu 2 video Garmin ile çekildi. artı olarak garmşn 520, 810 ve 1000 üzerinden kontrol edebilmenizde en güzeli. o anın fotoğrafı ve videosu tek tuşta..

@Yavuz S. Vallahi izledikce istahlandim. Sizin kameranin modeli neydi?

Turkiyede xe modelinin fiyati 1700 lira civari.

Bike24 te 356 euroya buldum. Bisiklet aparatli kutu. 1400 liraya falan geliyor. Kafami karistirdi. Nikon keymission 360i bekliyordum

Yalniz bildigim kadariyla ziyadesiyle pahali Garmin'ler.

(link) varken, ki onun da GPS ozelligi var, cok da sart degil, aksesuar sorununu falan da dusununce.

• Beğen
Tepkiler: Burak Salgın
Bendeki garmin virb Elite versiyonu türkiye'de 777 liraya Daha bugün media markt'da gördüm bence şuanki goprom'dan çok ama çok daha iyi. Data tutması gerçekten çok ama çok iyi ve ileride başka marka kullandığınızda bunun eksikliğini çok çekeceksiniz. :)
Gördüğüm mağaza Ankara optimum outlet..

• Beğen
Yok fiyat olarak pahali degil aslinda. 1400 lira

Sony kullaniyorum hali hazirda. Biraz macera ariyorum. Degisiklik, farklilik

@Yavuz S. Lens acisini biliyomusunuz acaba? Genisligi ne kadar. Hic bilgi bulamadim bununla ilgili

Yok Net bir bilgim yok. ama go pro kadar değil. :) bir 10-15 derece daha düşük.

bir ara detaylı bir araştırma yapmıştım, garmin virb xe modeline hayran kalmıştım. ama kemara açısı nedir bir fikrim yok. benimde zamanında merak ettiğim bir kaç konu olmuştu, yetkili satıcısı baytekini aradım telefonda çözemediler bir mail adresi verdiler ordan geri dönüş olmuştu.

@K. Mustafa biraz zorladım buldum sanırım 170 derece imiş açısı. yani güzel. zaten daha fazlası yok bildiğim kadarıyla piyasada.

bu hız ve diğer veriler için herhangi bir aparat almak gerekiyor mu biliyormusunuz? yoksa kamerayı direk takınca bu verileri bize veriyormu? o mail adresini alırsak güzel olur bizde:)

@Yavuz S. Yavuz videonuzda çıkan o değerler için ekstra bir aparat alınıyormu sensör falan gibi? yoksa direk kamerayı takınca faaliyet sırasında bu bilgileri veriyor mu?

@Burak Salgın hayır garmin in virb programı ile yapılıyor. Kameranın içindeki gps verilerini otomatik işliyor sen sadece şekil lerini seçiyorsun. Yada garmin cihazından alınan gps verileri ile ekliyorsun. Ama o zaman senkron tutmuyor bir türlü çok uğraşıyorsun.

• Beğen
@Yavuz S. kamera işi kendi hallediyorsa mükemmel o zaman. hiç sıkıntı yok. bu arada türkiye satış fiyatı 2000 lira :(

bike 24'te bisiklet montaj aparat kutulu kargo dahil 356 euroya geliyor. vergisi ödendiğinde 1400 liraya türkiye girişine tamam bu iş.

@K. Mustafa @Yavuz S. gopro aksesuarlarıyla uyumlumu acaba bilginiz var mı? girişi sanki uyumlu gibi.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Burak Salgın bilmiyorum. cycling bundle olanında tüm aparatlar var o şekilde alabilirsin ama pahalı işte meret : )

• Beğen
Hayırlısı olsun :)

• Beğen
hayırlı olsun merakla bekliyoruz : )

• Beğen
Geri