Scudo Sports

Garmin Virb X ve Garmin Virb XE Aksiyon Kameraları!

Scudo
@Burak Salgın

Burak moral bozmuyım ama her an çıkabilir bende geçen aha yırttık diye takla attım şirkette sonra 170 tl çıkardı torba kapandı dedimi tamam

• Beğen
Tepkiler: Burak Salgın
@Yağız Gökmen o zaman erken sevinmemek lazım. 370 euroluk ürüne vergi çıkarmamaları garipti zaten. belki demiş olabilirler bununda içini açmayalı verelim ya baksana üstüne bike falan yazıyo bisiklet ürünüdür diye. faturasıda zaten kutunun içinde. boşver geçir abi diyerekten:))

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
@Burak Salgın ahahah :D keşke valla ne halt dönüyorsa orda dönüyor herifler benim sele ye iki çizik atmış torbayı keserken,haberleri bekliyorum umarım çıkmaz :)

• Beğen
Ben garmin aldığımda şansa gümrük ödemedim. Yağız in dediği gibi torba kapanmadan bişi demek için erken her an gümrük yazabilir. Benim kadar şanslı olmanız dileğiyle :)

• Beğen
@Yavuz S. Aksiyon kamerayı daha alamadım ama aratırmalarıma göre slow motion kalitesi de çok önemli bir özellik. 1080p video kaydından en fazla kaç FPS ye çıkabiliyor. Ayrıca Gopro su altında da çekime uygun ekipmanı var, Garmin,Sony ve diğerlerinde bu durum nasıldır bilginiz ar mı ?

@Hasan Saylık 1080de 60 fps.

garmin bu halde bir noktaya kadar su geçirmiyordu sanırım. belirli bir metreden sonra kap almanız gerekiyordu. sony de ise normal su altı kabıyla yani içinden çıkan standart kap ile 5 metreye kadar özel kap alırsanız 60 metreye kadar iniyor

@Hasan Saylık Burak bey cevaplamış. Kap gerekiyor. Gopro gibi. Ama ip7 sertifikası var yağmur dan falan etkilenmiyor açık haliyle.

@Yavuz S. @Burak Salgın Peki Garmin ve Sony modelleri göve itibariyle uzun ince modeller Goprolar ise daha kompakt makina gibi yassı yani göğüs,kask ve gidon montajına Gopro daha yatkın gibi, Garmin ve Sony lerde sıkıntı yaşanabilir mi montaj ve kullanım esnasında.

Ben şuan gopro kullanıyorum. Ama bağlantılar uyumlu garmin ile. Ama kesinlikle garmin çok daha iyi hem batarya performansi olarak hemde titreşim azaltma olarak. Ama 2 gopro büyüklüğünde garmin :)

@Burak Salgın işte şimdi harika oldu çok sevindim :) bugüne kadar hiç bir ürünün bir kuruşuna acımadım ama gel görki o vergi nasıl koyuyor

• Beğen
@Hasan Saylık Şans abi şans... Vergi memurunun o akşam karısının mutlu ettiğine yada karısı ile kavga edip etmediğine göre değişiyor :)

Baktı heralde üzerinde bike falan yazıyor. faturası içinde oluyor zaten. yav dedi bisiklet parçasıdır zaten küçük kutu geç gitsin yaaaaa: )
bu konuşma kesin olmuştur içime doğdu :D

@Yavuz S. en fazla kaç euroluk ürünü vergisiz sokan var, rekor kimde ? genelde hangi ilde yaşayanlar bu şansa sahip ? :) böyle istatistik olsa. Şimdi Burak bey ne aldı ve kaç TL vergiden yırtmış oldu.
Genelde fatura kutu içinde mi oluyor.

Ben Garmin 520'yi gümrüksüz getirdim. Ama arkadaşım komple(grupset) sram red 22 'yi gümrüksüz getirdi daha onu aşanı görmedim :) ikimizde Ankara'dayız fakat gümrükleme istanbul'da yapılıyor.

Ve evet fatura Kutu içinde ondan dolayı açıp bakarlar. Bazı firmalar dışına da koyuyor ama bana genelde içinde geliyor.

benim ürün bedeli 360 euro falandı.

64 euro kdv ödemem lazımdı. 210 liradan yırttım : )

Geri