Scudo Sports

Garmin'den yeni Bisiklet Bilgisayarı: Edge 1000

@ioalici Dediğim gibi Rox 10 belki 3-4 ay önce çokd aha uygundu fakat Euro 3.15 artık daha da zorlamak lazım şartları, ROx 6 da GPS yok.

Scudo
Bu arada 510'da harita özelliği var, hatta 500'de bile var. Tam harita da sayılmaz aslında ama olsun :)
Boş ekranda bir kuzey oku ile daha önceden belirlediğiniz bir yolu takip edebiliyorsunuz. Yoldan çıkarsanız manyak gibi "Out of track" diye uyarıyor sizi, bağırıyor, çağırıyor, alarmlar çalıyor :).

Hatta bir tur yaptınız diyelim üzerindeki bir ayarla (neresi olduğunu tam hatırlamıyorum şu anda) "back to home" diyerek geldiğiniz yerden sizi başlangıç noktanıza geri yönlendiriyor.

Garmin edge 1000 ile sigma rox 11 arasında kararsızım ,, garmin nin yeni sensorleri olcum dogruluk oranları digerlerine oranla nasıldır... ?

@tsahna

Garmin "uzman cerrah doktor" sigma "pratisyen hekim"dir bana göre :D

• Beğen
Tepkiler: Volks
@ÇaNakkaLeRuHu

:)) normalde sensorlerde bir alıcı ve miknatıs her gecisinde hız ve kadans degerleri olculuyordu .. yeni seride degistirmisler .. ? sıkıntı var mıdır acaba kullanan var mı?

@tsahna

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sensörler yenilendi, ölçümlerde henüz bir sorun yaşamadım. Edge 1000 modelini her açıdan tavsiye edebilirim.

Konu çok fena hortlamış...:krktm::krktm:
Cevap yazdığım zamanlar HTC Sensation xe telefonum varmış,şimdi para etmiyor(üstüne 2 tane daha telefon aldım):D:D

o kadar para veriyoruz Türkiye haritası adamlar seçeneklerden bile çıkarmıs garmin expresseden bilmediğimiz africa ülkeleri var... bu nedir ya

Geri