Scudo Sports

Gaziantep

İyi günler bu hafta boyunca antepteyim.
Tüm şehiriçi gezilere isteyen varsa eşlik edebilirim :)

Scudo
Yarın saat 13.00 da Gaziantep Ortadoğu fuar merkezinde DRİFT FESTİVALİ düzenlenecek. Gitmeyi düşünen varsa beraber pedallayıp gidelim :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: The ShOguN
Merhaba arkadaşlar ben Semih.30 kilo verip özgürlüğüme kavuşunca artık bende size katılmaya karar verdim.Pek çevrem olmadığı için şimdilik tek başıma kısa turlar yapıyorum ama etkinliklere gezilere katılmak için istekliyim.Şehrimizin trafiği beni korkuttuğu için bu konuda tavsiyelerede açığım.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: The ShOguN
Merhabalar Ben ibrahim 20 yaşındayım gaziantepte yol bisikleti alıp turlara katılmayı planlıyorum.
Çevrenizde yada kendinizde yol bisikleti olan var ise benimle iletişime geçebilir mi?

dağ bisikleti ile günlük gezen kişiler ulaşabilir yol bisikleti de olur fark etmez

• Beğen
Tepkiler: Beydaba
Kilisten herkese merhaba. Antep te tavsiye edebileceğiniz bisiklet tamir ve bakımı ile ugraşan bisikletçi var mıdır

İslahiyeden selamlar 😃 günübirlik tur yapan arkadaşlar varsa beraber cikabiliriz gerçi stravadan kimseyi göremedim de

Karataştan selamlar :) Aranıza yeni katıldım...

Merhabalar, Zeugma'da arkeolog olarak çalışıyorum ve uzunca bir süre Nizip'te kalacağımdan geçen hafta bisikletimi de buraya getirdim. Buralarda günübirlik veya kamplı turlar yapan birileri varsa ben de katılmak isterim. İyi sürüşler.

Geri