Scudo Sports

Gear Fit

K. Aydın

Aktif Üye
Tepki
101
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar forumda arama yaptım ama gear fit ile ilgili hiç bir şey göremedim. Ben mi yanlış arıyorum:)

Şimdi öncelikle gear fit kullanan arkadaşlar var mı? Benim bir kaç sorum olacak.

Malum stravanın desteği var ama bende saat üzerinden uygulamayı açmıyor çoğu zaman. Bir de saat üzerinden strava açınca nabız da ölçüyor mu? Runtastic gear fit desteği var yazmış ama ben bir bağlantı kuramadım uygulama ile saat arasında.

Şu anda gear fit in kendi programını kullanıyorum. Aslında ben çok sevdim. Maksimum nabız ortalama nabız vs. her şey var. Tek problem ben son yaptığım antremanın detaylarını göremiyorum. Mecburen 2 sn lik bir antreman başlatıp kapatıyorum öyle görüyorum. Bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Bir diğer konu da bazı antremanlarda charts ve map çıkarken bazılarında çıkmıyor sebebini anlayamadım.

Teşekkürler.

Scudo
Kimse kullanmıyor ama belki ileride arayan olur diye yazıyorum. Telefon üzerinden ayarlardan refresh yapınca gözüküyormuş son çalışmanın detayları ilgilenenlere duyurulur ;)

http://image5.sahibinden.com/photos/51/43/34/2695143345vz.jpg
:) lg g2 ile kullanıyorum.
bazı özelliklerini kullanamıyorum fakat.
uyumlu model olmadığı için.

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Ön siparişle İlk çıkan ürünü almıştım günün parasıyla 1045 liraya içimde hep bir yaradır o yüzden gear fit almaya düşünmüyorum ama anlık nabız göstermeme olayı kötüymüş

Geri