Standart saatler aynen geçerlidir.Merhabalar, konunun üzerinden bir yıl geçmiş, şu an bisiklet için ne durumda marmaray metro tramvay falan bilgisi olan var mı?
Yapıcak birsey yok malesef, en olur saat bu kadar yaptılar, gönül ister kısıtlama olmasın.Bugün Ataköy marmaray ile bisikletimle ise giderken marmaraydaki guvenlik personeli beni almadı bisikletle saat 07.00 ile 08.30 arası bisikletler alinmiyormus o sırada ogrendim. Malum bu covid19dan dolayı fazlada kalabalık olmuyor. Işe bisikletle gidiyoruz ne anlamak kaldı şimdi bunun bisikletler alınmıyorsa isim saat 8 akşam 8 çalışıyorum
Bugün Ataköy marmaray ile bisikletimle ise giderken marmaraydaki guvenlik personeli beni almadı bisikletle saat 07.00 ile 08.30 arası bisikletler alinmiyormus o sırada ogrendim. Malum bu covid19dan dolayı fazlada kalabalık olmuyor. Işe bisikletle gidiyoruz ne anlamak kaldı şimdi bunun bisikletler alınmıyorsa isim saat 8 akşam 8 çalışıyorum
Konum ve saatte göre çok değişiklik gösterir elbet. Ben Gebze-Maltepe arasını perşembe saat 11.00'de (gebze kalkış) bindimve çok rahat geldim, covid19 nedeniyle 3 koltuktan birisi boş olmak zorunda olduğu halde nerdeyse herkes oturuyordu.Bende marmaray yogunluk durumunu merak ediyordum. En son mart üçüncü hafta binmiştim o tarihten sonra işi gücü evden yürütmek zorunda dönenlere dahil oldum. Son durum nedir acaba? Bisiklet için izin verilen saatlerde bisiklete yer bulmak sorun oluyor mu? Çünkü sefer ve 10 vagonlu sayılarını azaltmışlardı
Sorun olmuyor kalabalık değil ki marmaray bisiklet dışı saatlerde bile kalabalık değil. Bisiklete yer oluyor trendeBende marmaray yogunluk durumunu merak ediyordum. En son mart üçüncü hafta binmiştim o tarihten sonra işi gücü evden yürütmek zorunda dönenlere dahil oldum. Son durum nedir acaba? Bisiklet için izin verilen saatlerde bisiklete yer bulmak sorun oluyor mu? Çünkü sefer ve 10 vagonlu sayılarını azaltmışlardı
Katlanır bisiklette uğraştırıyorSırf işe bisikletle gidebilmek için kenara para ayırdım katlanır alacağım ben de. Katlanır bisiklet için sınırlama yok çünkü. Ama tabi ekstra masraf![]()
Benim geçenlerde okuduğum bir yazıya göre spor yapanlarda (buna bisiklet dahildi), maske takılması zorunlu değil. Ancak yanında taşımakta fayda var.Eskiden kural yoktu tren zamanı, ayı gibi bisikleti sokuyordun kimse bişey demeden.ben de hergün Maltepe - Vezneciler arası Marmaray yapıyorum daha denemedim katlanırı bakalım. ama zor gözüküyor çünkü asansörler bize ait değil hali hazırda, onlara da vatandaşlar koşarak gidiyor. sirkeci gibi yerden 10 kat yukarı döne döne çıkılan yürüyen merdivenler de yorar insanı. Birde şu maske yasağı işi fena bisiklette.
Rüzgarlı bir havada, Beşiktaş motorunun iskelesinde ıslanmış halimle, yasağın bitimine yarım saat kala almayan ilkeli görevli arkadaşa selam olsun.Bu yasak saatlerinde görevliler net mi? Kesin almıyorlar mı yani?
Şansımızı denemeye gerek var mıdır, hiç esneten görevliye denk gelen var mı?
Herşey bazen kurallarla olmuyor, esnek olmak lazım ama gel de bunu anlatRüzgarlı bir havada, Beşiktaş motorunun iskelesinde ıslanmış halimle, yasağın bitimine yarım saat kala almayan ilkeli görevli arkadaşa selam olsun.