Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Eren D. Hayatımda herzaman kendi zevkime,beğenime göre seçim yaptım.Avatarda olan bisikletimde bana göre kadro rengi güzel,severek biniyordum.Fakat daha fazla eskimeden elden çıkarıp,kilitli maşası,vitesi 27,hidrolik diski olan gücüm yettiğince beğendiğim fiyat performans ürününü almak.
Kullandığım bisiklette ki maşa giriş seviyesi ve lastiklerde yanaklardan,dişlerin dibinden çatlamaya başladı.Aldığımdan beri toplam 600 km yaptım sayaç üzerinde.

NG 350 HD 1000tlye alabiliyorum.Sizin fikirlerinizide almak tabikii istiyorum.

Scudo
gecenin 12sinde köfteyi hazırlayıp mangalı yakıp köfte yemek nedir ya :D finaller ve yaz vurdu bizi cömaat

@Alperen Haner Uyku tutmadı hacı, gündüz uyuduğum zaman hep böyle :). Benim de var yarın, çalışmadım ama geçerim herhalde:D. Sizde finalde not sınırı yok mu?:naslyany: Bizde en az 50 lazım

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Ugur Basdag gel dayoğlu zaten perşembe ankarada olcam belki bi ara istanbula gelirim yada ramazana gelirim o tarafa @chnkrmz bağcılara götürecekmiş bizi :D

@acatlikan kolay gelsin ne diyem bizde sınır mınır yok geçtin geçtin yoksa seneye :D normalde bende kalmayı bekliyodum ama vizeler 97-85 olunca 2 dersin rahat rahat davranıyom :D

neyse ben mangala geçiyom görüşürüz :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@gamzece günaydın iyilik seni sormalı sen napıyosun nasılsın nası gidiyo nerelerdesin ne edersin ne yer ne içersin :D

• Beğen
İyilik güzellik. :D Sakarya da finallerdeyim. Şu an kantinde çay içerek sınav öncesi son kez notlarıma bakmaktayım. :D

• Beğen
Allah zihin açıklığı versin inşallah @gamzece kopya hazırlamayı ihmal etme. :D

• Beğen
@gamzece ozaman eğlenceli ve heyecanlı bi öğrencilik hayatın olmamış :uzgnm:

• Beğen
@gamzece Aynı durum bende de var, sınav saat 3'te çalışıyoruz bakalım. Kolay gelsin tüm final mağdurlarına:).

• Beğen
@chnkrmz En son hesap makinesine formul yazayım dedim, asistan en arkadan öne adı beni :D

Öğrencilik hayatını hiç sevmem ki zaten, o yüzden bu kadar süründü bu okul. Hiç bir zaman kendimi öğrenci gibi göremedim. Sadece hesap öderken işte.. :D

@acatlikan Ben de hem 1 de hem de 3 de. Kolay gelsin sana da. :D

@chnkrmz yaparik bakirkoyde de yaparik dert mi bize

@gamzece yigidi oldur hakkini yeme kopya hazirlayip çekmeden aa dusurdugum ders bilirim ben :D

@acatlikan bizim okullar bitmez dayoglu :D tek sinav aksam 8de:D

Geri