Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Yakın zamanda aklımda var bir şeyler bakalım. Salcanodan da memnunum aslında fakat yola geçmenin vakti geldi de geçiyor sanırım. Bu arada bir fotoğraf çektim onu yollamam lazım sana.

Scudo
@Anonim iftarda ne ismarliyon bize :D

@FelixTheCat aynayi mi aldılar :D benden cok varmis o zaman :D

Ayrıca neden adminler hep kanindeyil kullaniyo ya sponsorluk varda biz mi bilmiyoz :D

@Yavuz SOYLU hayirli ugurlu olsun gelirsem rum tarafina gider kafa dinleriz :D

Az bekle :D heyecan yap özel bir parça göndereceğim

@Alperen Haner ruma geçemiyorum ben eşim asker asker olduğundan sınırdan bırakmıyorlar. YASSAH kardeşim diyolar :) ama gel burada terletecek çooook yer var :) bak 62 km sürdüm bugün 1902 metre elevation gain var :) çook fena buralar :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Ö.m bak hemencecik net çıkmamış ama fotoğraf :(

Satmıyor ne yazık ki binmiyor da enteresan bir kişilik zaten öylece sergiliyor :D çok direttim fakat vermiyor. Antikalara meraklı zaten eskitecekmiş

:D ilerleyen zamanlarda olabilir @Anonim şimdilik planların farklı yönde ama yakın zamanda başka bir yol alabilirim en azından idarelik.

Gecelerimi gündüzlerime kattım, forum okumaktan Gözlerim puslu Görüyor artık :) .. Okudukça daha çok kafam karıştı ne zor şeymiş bisiklet almak :) ..

@Anonim bak ne buldum :D

@chnkrmz ne kadar çok alternatif var :D Şu an salcanocuyum ilerleyen zamanda düşüneceğimm

@FelixTheCat ben yerinden sökup alıyorum aynasına bakmayanları da dedim adminde mi bakmıyor yoksa sağına soluna :D

@Yavuz SOYLU tuh neyse kk de de dolaşılır dert değil ama rum tarafı bana daha bi guzel geliyo :)

@chnkrmz sen sabah işe gitcen bilader git burdan :D ben ikna edip bi whistle kadro toplatırım :D

@Kobebryant yol al kafan rahat etsin :D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Anonim @FelixTheCat bende hep tilki beslemek istemişimdir ama daha kedi bile besleyemiyom. ama bal porsuğu beslersek daha iyi olabilir. pitbullara saldırtırıs :D

@Alperen Haner yok yok benim duran arabanın kini kırmış ufaklıklar içim acıdı görüntüleri izlediğimde allahtan aynayı kırmışlarda ucuz atlattım

Bu gün hatunuma bisiklet sevgisi aşıladım ilk defa biniydi biraz afalladı bol bol eğlendik

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Geri