Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

Scudo
iyi geceler herkese, biri tatil mi dedi, tatilden dün döndüm bu saat oldu hala ofisteyim

birikmiş projeler yüzüme bakar deste deste
bir tavan bir koridor 90 metre
yağmur yağdı evle ofis 60 kilometre
ne gidecem lan eve, yatarım ben ofiste

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
@sallehpaul Serbest değil. Sorunuz varsa soru sor bölümümüz var orada istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...

bisikleti istanbuldan sipariş ettim geldi kendim topladım. ilk turumda gidonun çok ağır olduğunu hissettim. sonra furç takımını iyice kontrol ettim ve bilyelerin olduğu kısım yoktu. bende gidip yeni bi furç takımı aldım kendim taktım. fakat daima boşluk kalıyor ne kadar sıksamda sorun aynı ve sürerken gidon hala ağır. furç takımını mı yanlış takıyorum anlamadım :)

@ali bey anlayışınız ve açıklamanız için teşekkür ederim :) yeni üye olduğum için konu açamıyorum yoksa sizi rahatsız etmezdim ve rahatsız ettiğim için özür dilerim mesajımı silebilirsini :) anlayışınız için tekrardan teşekkür ederim.

@sallehpaul Sanırım en iyisi @BF Okuru yöneticimin de dediği gibi soruyu soru sor bölümünde sormak. Ben cevap veremiyorum :p
@BRSZNR İşte de bir değişiklik söz konusu, tatilden dönene kadar düşünmeyeceğim, yok yok düşünmeyeceğim. :D :D :D Kolay gelsin size.

@gamzece bence de düşünmeyin tadını çıkarın iş değişikliği araları hele ki tazminat alındıysa tadından yenmiyor :)

@ali teşekkür ederim :)

ya arkadaş ben sıcaktan kafamı dışarı çıkarmak istemiyorum siz bana istanbula gel diyonuz... heyirlisi :)

Selam gececiler hayrola ses seda yok konuda :)

Geri