Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@acatlikan Anadolu'nun her yerinde çok güzel insanlar var. Daha 20 gün önce, Bursa turu dönüşünde, sağanak yağmurdan biraz olsun kaçabilmek için bir kıraathaneye sığınmıştık. Sağ olsunlar sobayı yakıp bolca çay ısmarladı ahali. Bir de ahalinin yarısı bisiklet tutkunu çıkınca düşün muhabbeti. Gazelle'sini satıp Balkan marka katlanır toplayan bi amca vardı mesela. Zaten kapıda duran Pinokyo'dan anlamalıydım :)

Scudo
@Ugur Basdag Sırf bu tarz şeyleri yaşamak için tura çıkmak istiyorum ben de. :) Yaşlılarla muhabbet etmeyi çok seviyorum, eskilerin sohbeti bir başka oluyor:). Konuşacak, hatıralarını anlatacak insan arıyorlar. Bir konu açıldığı zaman sen hiç soru sormasan bile sohbet alıp başını gidiyor. Eskiler çok güzel çok:D.

@Ugur Basdag Kafamda çok güzel planlar var da, bisikleti aldıktan sonra hiç müsait zamanım olmadı.:( Vizelerden sonra finallere kadar zamanım var. Sonra tekrar hızlanıyor. Bu arada yaptım yaptım yapamaz isem bir sonraki sezona kalırız :/ Yazın vakit bulabilirsem Samsun-Bolu yapmayı düşünüyorum. Yol üzerinde Sinoptan da geçmemiz lazım:)

Bisikletforum Müptelasıyız.. :) Aramayan sormayan dostlarımız oldu, fakat bisikletforum o dostlarımızı unutturmadı ve unutturmayacak.

@Çağlayan Mert abim nasılsın ? konuşamadık bayağıdır.

@Anonim Savaşım iyi geceler yaw :D bende putine benzerim zaten :D ne tesadüf ki, gülüşlerimizde aynı beya :D

@BF Okuru

teşekkür ederim, iyiyim siz de iyisinizdir umarım, sizleri görünce mutlu oluyorum..

@Çağlayan eyvallah abim bende iyiyim, çok sık göremez olduk seni forumda seni görünce bende mutlu oluyorum. Bisikleti değiştirecektin, ne yaptın ? :)

Tesekkür ederim, iyiliğin daimi olur umarım, hayat meşgalesi fazla giremiyorum foruma. Bisikleti degistirmek başka bahara kaldı..görüşmek üzere hoşçakal :)

yok abi yok. Burası bu gece ölü. Ben de turdan geldim duş felan aldım. En iyisi gidip uyuyayım sabaha sınavım var. Bye. İyi geceler hepinize.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Bu hafta gece nöbetindeyim bende house of cards izliyorum 2. Sezon 10. Bölüm bitirdi beni... Belki izleyen vardır

bügün 50km yol yaptım sele acısı yok yasasın büyük jelli sele :D

Geri