Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@BF Okuru usta peki benim jantın ayarında jant ne önerirsin. :D
fulcrum un güzel jantları var rulmanlı hemde :D

Scudo
Hanımlar beyler nerdesiniz yaw, bu gün herkes camide sanırım :D hadin gayı ben geldim :D

@chnkrmz valla kardeşim ben bilmediğim hiç bir şeyi önermem :) benShimano'cu olduğumdan sana önerebileceğim jant Shımano 2015 XT WH-M785 olabilir. Fulcrum'a gelirsek bir arkadaşım Fulcrum Red Metal 1 XL modelini kullanıyordu jantın gürültüsünden kurtulmak için artık onunla tura gitmiyorum :D var gerisini sen düşün artık :)

@BF Okuru ön arka set 225 yuroya geliyo. aslında iyi fiyat. olabilir gibi. benim jantları iyi fiyata okutabilirsem alabilirim :D

bisiklet hususunda yardım edebilecek var mı acaba?
- Ghost 1150
- Carraro 727
Kullanım amacım yolda süreceğim. Ara sırada ufak tefek patika falan olabilir. Bütçem maksimum 1000 TL . Her iki bisikletinde sistemlerini anlamıyorum vitesi freni dişlisi ıvırı zıvırı çok teferruatlı dallı budaklı bir konu.
Seneler önce Bianchi Thomisus Ds model bir bisikletim vardı çalındı. Daha sonra elimdeki 3 tane hurda bisikletten bir tane bisiklet toparladım ve halen daha onu sürmekteyim.
Sizden ricam iki bisikleti de bilen anlayan şu iyi şunun şu şeyi kötü diye cevap verebilirse çok sevineceğim. Yada başka model önerisinde bulunabilecek olan varsa mutlu olacağım :)
Şimdiden vermiş olduğunuz değerli bilgilerden ötürü teşekkür eder iyi geceler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@BF Okuru 225 ama kdv dahil değil onu eklemedim :D bendekileri okutursam alırım okutamazsam almam. :D birazdaha takılırım. ne zaman borçlardan tamamen kurtulurum ozaman rahat rahat alırım :D

@emreekaya o iki modelede yabancıyım. ne desem yanlış olur. ayrı bi konu açarsan daha çok kişi yorum yazabilir. bu başlık altında belli başlı bi kaç kişi var sadece

@emreekaya Emre bey, bisiklet kullanımının çoğunu şehirde geçirecekseniz ve ara sırada ufak tefek patikada kullanacaksanız dağ bisikleti size ağır gelir. Bunun yerine şehir bisikletine yönelebilirsiniz. Dağ bisikleti yerine bütçenize uygun şehir bisikletlerini araştırıp modelleri buraya yazarsanız teknik konularda yardımcı olmaya çalışırız.
Anlayışınız için teşekkürler :)

@chnkrmz ohoo kardeşim baştan desene :D ayrıca biz şimdi hangi jant setinden bahsediyoruz :D hahaha

@chnkrmz başlık açamıyorum. Sorunda orada işte :) Daha yeni olunca ''Acemi Er'' gözüyle bakılıyor galiba bir müddet, gına geldi işime yarayacak pek bir şey bulamadım forumdan. Adam akıllı fikir almam gerekli siz değerli dostlardan.
@BF Okuru bey inceledim şehir bisikletlerini de. Ben biraz agresif sürüyorum, şehir içinde de bu böyle. Tekerleri ve bisiklet komple sanki bana ait değilmiş gibi bir hissiyat uyandırıyor bende. (O bahsettiğim eski bisikletinde kaç sefer cantlarını eğmiştim anımsamıyorum :) )

@emreekaya anlıyorum peki o halde, ben bu fiyatlarda bisiklet önerisinde bulunmam ama şuan size yardımcı olmak istedim. Sizin seçtiğiniz bisikletlerin arasında donanım ve kalite bakımından farklar olduğu için onları eleyip size
Şu iki modeli öneriyorum, en azından diğer modellerden 1-1,5kg daha hafifler :)

• Bianchi TDL-1200 MD 26
  • Salcano Astro HD 26 (benim favorim)

Her iki bisikletinde donanımları ve fiyatları birbirleri ile hemen hemen aynı seviyelerde.

@BF Okuru bu gece burada kimse yok bizden başka :D ben kaçar. patron her gün erken gel diye diye delirecek yarın kısmetse erken gideyim de patronun gözlerini yaşartayım.
desemde her gün geç kalıyorum. beceremiyorum işe erken gitmeyi :D

Hayırlı geceler, 900 TL civarı, Dağ bisikleti tavsiyesinde bulunur musunuz? Decathlon harici-Kullandığınız modelleri de açıklarsanız süper olur.

@gamzece şimdi gececiler için günaydın kelimesini kullanmak otolojik bir tanımdır.
gün aydınken gececilerin de ayakta durmasıda hetorolojik bir durumdur.
ve günaydın :D

Paradokslar, uzaylılar, quantum fiziği, vs. Forum ciddi ciddi İsviçre labaratuarına döndü :D

Geri