Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@gamzece tmm yama seti de al. uğraşması ayrı bi zevkli oluyo :D yamayı otolastikçiden alsanda olur 32 lisi onlara 3 liraya falan geliyodu yanlışım yoksa öyle hatırlıyorum :D internetten de 3 liraya solüsyon alırsın hemde beleş kargo ile. ben aldım çok iyi iş çıkarıyo @BF Okuru ustanın tavsiyesiyle aldım hemde :D

@Ugur Basdag benim lastiklerim okunmuş su ile yıkanıyo her hafta :D

@Ugur Basdag çift teker atlarım valla üzerlerinden benim bisikletin kerameti var zıplıyo uçuyo :D

@Ugur Basdag fiçi dedin de. oraya tekrar gittiğimde kebabından denicem değişik bi kebab dedi ikram bana. bakalım ne kadar değişikmiş :D

Fiçi nedir, neresidir? Kendi aranızda konuşmayın :D

@chnkrmz beni de götür ulen. Hatta sen ısmarlayabilirsin.

O değil de içeriye giren bütün Türkmenler "Bunların burda ne işi var?" dercesine bakıyorlardı. Bense saat 3 yönüne. :D

@gamzece Fiçi house Kumkapı'da bir Türkmenistan kafesi. Bizim grubun vazgeçilmez durağı. Yöresel Türkmen yemekleri yapıyorlar.

@gamzece yemekler çok güzel ve değişik :D pastası bile farklı :D kebabı da farklı olmalı, yolun avrupa yakasına düşerse haber ver :D @Ugur Basdag sen parasını ver ben ısmarlarım inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Çok merak ettim şimdi, elbet düşer yolum.

yolum düşecek gibi olursa size haber veririm zaten :D

@Ugur Basdag zaten adam da ne dediğimi anlamadı. oda türkçe okunuşunu bilmiyodu :D :D
@gamzece kaybolursan da işlek caddelerde kaybol. burası bağcılar genemi amcalar :D

@Ugur Basdag demekki bilmediğin yerde yemeğin ismini söylememek lazımmış. menüden işaret etmek daha mantıklı :D
@gamzece geldiğinde pastan benden :D bildiğin büsküvütlü pasta ama tadı daha bi güzel. bu büsküvütlü pasta diyemessin ama diyebilirsinde :D

@chnkrmz "Na bundan vir goçüm!" demen lazımdı. :D

@gamzece yerinde olsam pastadan yemezdim. Pasta tepsisi uluorta sandalye üzerinde duruyor, etrafında mays ahusu sinekleri ahenkle dans ediyordu. Bir ara "şangırrtt!" diye bir ses duyuldu.Başımı sesin geldiği yöne çevirdiğimde manzara korkunçtu. Sol ayağım bir poselen tabağın içindeydi. :D

@Ugur Basdag ahahah :D la korkutma kızı gelmekten vaz geçicek sonra :D

Geri