Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@gamzece ben görmediğim için bişe diyemicem :D :D

@gamzece hâlâ gelmekte kararlıysan sana bir de lavabolardan bahsetmeliyim. Ya da sadece lavabo mu desem. :D

@chnkrmz belki adet öyledir. Yemeği biten yere bırakıyodur. :D

@Ugur Basdag bak onda haklısın işte. senin dediğin mavzuya bişe diyemem da 2 gündür gidiyom hala sabunluğa sabuk koymamışlardı :D

@Ugur Basdag ahahaha :D la onu ben niye görmedim :D adam hesap alacam diye koyacak yer bulamadı galiba :D

@chnkrmz belki sabun yerine kullandıkları bişey vardır. Nasıl görmezsin, çıkan sesle herkes dönüp bana baktı. Galiba gariplik tabağın yerde olması değil benim içine girmem. :D

@Ugur Basdag gelenek ve görenekleri farklı alışmak lazım madem oraya gidiyoz onlar gibi davranmalıyız :D

@gozdebobi kanki gel sende kenardan kenardan izlemekle olmaz :D

@gozdebobi hemen sana hızlandırılmış anlatım yapıyorum iyi dinle :D
@Alperen Haner bütçe düşmanı. herkese yemek ısmarlattırmaya çalışıyo ama biz bi plan ile tüm yemekleri ona kitlices
@Ugur Basdag benim yoldaşım. planları beraber yapıp alperenin üzerine oynuyoruz.
@gamzece çaylardan sorumlu çaydanlık bakanı :D
@BF Okuru usta yemekleri bize söylicek ama hesap ödemicek :D
@Anonim belli bi süre tur yapması konusunda sıkıştırıldıktan sonra kayıplara karıştı :koptum:

@gözdebobi hoşgeldin @chnkrmz nın hızlandırılmış 'gececice' kursundan sonra bizden biri olabilirsin. Hatta iyi bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin. :D

@gozdebobi bu arada şirinler ugurla ben oluyos :D

@chnkrmz Araya sıkışabilecek bir cüsseye sahip değilim, görüşemedik tabi daha bilmiyorsun :D

Geri