Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geçmiş olsun serkan(theasfalt)

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
bugun sabah çıktıgımız antremanda üzücü bir olay basımıza geldi forum üyelerimizden serkan geçirdiği ufak bir talihsizlik sonucu köprücük kemiğini kırdı.

serkan en yakın zamanda aramıza dönmen dileğiyle ğeçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
Scudo
çok çok geçmiş olsun. bir talihsizliktir gidiyo. forumu bir okuttursakmı

geçen hafta mersedese yandan girmiştim. dünde çocuk aniden bisikleti önüme kırınca bir kaç takla attım allahtan birkaç azikten başka bi şey olmadı.
ben bu kadar çok kaza yapmazdım ki bu tarz kazalarımda ilk

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
geçmiş olsun Serkan'a. üzücü şeyler bunlar. Ben bile tırsmaya başladım. Kaskım da yok. Geceleri çıkıyorum, hızlı da sürüyorum. Temkinli olmakta fayda var.

Yazın şöförlerin de dikkati baya azalıyor.

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
@abdullahabdullah

Evet adamların beyinleri sulanıyor çünkü. Tabi beyinleri varsa....

@abdullahabdullah

teşekkürler.

bence hemen bir kask edin bundan bir süre önce ismail bugun serkan kaskın çok faydasını gördü.

Ya nedir bu talihsizlik forumda ya herkesin başına bişeyler geliyor... Geçmiş olsun...

@H.Çağrı

sorma bende bundan yakınıyorum :boese157: her kez kaza yapıyo ben bir haftada iki kaza yaptım :boese157:
hemde hiç yapmadığım tarzda kazalar ben çok nadir düşerdim sinirlerim bozuluyo artık nazarmı var üzerimizde ne:boese157:

en kısa sürede eski sağlığına kavuşman için acil şifalar dilerim

Sevgili Serkan canım arkadaşım geçmiş olsun sen güzel İnsana.
Doğrusu ya Şampiyona da Serkanın indiği yerden Nino o şekilde inmedi.O neydi öyle bizde ne olduğunu tam anlayamadan serkanın aşağı birazda kontrolsüz süzüldüğünü gördük.
Şu an daha iyi.Birazdan tekrar yanında olacağım.kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

malesef diye başlıyorum yazıma çünkü serkan abinin düşüşüne bizzat kendim gördüğüm için çok kötü düştü, sanırım düşüşünün sertlıği janttan belli oluyor, keşke hiç olmasaydı diyorum bundan sonra böyle üzücü olaylar kimsenin başına gelmesin dikkatli olmak lazım, en kısa zamnada aramızda olmanı diliyorum serkan abi çok büyük geçmiş olsun.

geçmiş olsun Serkan abi
inşallah en yakın zamanda iyileşirsin

allah korumuş yine daha kötüde olabilirdi buna şüküe çok geçmiş olsun

geçmiş olsun forumu okutmamız gerektiğine bende katılıyorum nazar değdi veya şaka bi yana forumun başlangıçına bi nazar boncuğu resmi koyalım :D

geçmiş olsun serkan acil şifalar diliyorum. moral bozucu bir haber bu yaa

Sevgili Serkan güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor.Kendisi,malum foruma giremiyor.
''Sanmak yanılgılarıın en büyüğüdür.''Der bir bilge.Ne olur arkadaşlar siz siz olun sanma yanılgasına düşmeyin.Bu tür eylemler yapacağımız en büyük hata olur.

İşte size güzel bir Aile tablosu.Sevgili Serkan.Ailesi Recep abi ve Refika abla.Fidanı tutan elini şuan yaptığı gibi açamıyor.
http://img510.imageshack.us/img510/3875/18032007baaaadikmeyeveajm5.jpg[/URL

Geri