Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gelecek bisiklet sürenlerin olacak! Bisiklet sürene para verilsin!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Küresel ısınmaya karşı tek yol bisiklet olarak görüyorum. Bu konuda bisiklet sürenlere ücret ödenmesi çok ülkede başladı. Sesimizi duyuralım.

Scudo
şu dönemde bile hala bisiklet sürenlere ezik ve önemsiz olarak bakılıp trafikte dahi hiçbi önem verilmediği bir yerde yaşıyoruz maalesef. bu olayın bizim ülkemizde gerçekleşeceğini sanmıyorum.

@Recephan Yılmaz
Üzülerek katılıyorum size. Önümüzde ki 100 yıl biz görmesekte dünya için yıkım olacak.

''Şu anda Dünya,yapay zekanın üretim aşamasında..Yakın gelecekte,bu üretim aşaması gelişim aşamasına geçecek,uzak gelecekte de yapay zeka tamamen Dünya'yı kontrol altına alacak'' deniyor..Matrix veya Terminatör filmleri gerçek olacak yani..:hımm:

Yani bisiklete de binseniz,Porsche'ye de binseniz,geleceği değiştiremezsiniz..Bilim denilen şey,bir kere kontrolü eline aldı..Bu saatten sonra da,kimse bilimi,yani yapay zekanın gelişimini engelleyemez..

İnsanları sevelim,umudumuzu koruyalım,hayvanlara sahip çıkalım,adaletli olalım,doğayı kirletmeyelim,seçimlerde hile yapmayalım,her şey güzel olacak falanlarla filanlarla bir yere varamazsınız..Muhakkak,bilimin şu an içinde bulunduğu duruma entegre olup,gelecekte söz sahibi olmaya çalışmalısınız..Yapay zeka ya da robotlar kontrolü ele alacaksa,kimin için çabalayacağız?Robot Türkler için:D

Küresel ısınma çok etkili geliyor...
Motorlu taşıtlardan çıkan gazlar, atmosfere salınan karbon dioksitin %31`ini, karbon monoksitin %82`ini oluşturur. Bu gazların %60`ı, motorun ilk çalıştırıldığı birkaç dakika içerisinde salınır. Araba yerin bisikletle gidilen her kilometre havadan 145 gram karbondioksit temizler.
Bunun yanı sıra bir arabanın üretilmesi için gerekli madde miktarı o kadar fazladır ki, hesaplamalara göre bir araba tüm kullanım ömründe çıkardığı kirlilikten fazlasını üretilme aşamasında ortaya çıkarıyor. Her bir arabanın üretimi için 50.000 kwh enerji harcanıyor.

Sevgili dostlar bakıyorumda aranızda çokca kendini bilim kurguya kaptıranlar var. Korkmayın dünya ya bir şey olmaz. Zaten gidecek başka bir dünyamızda yok. Aramızda her nüfus kesiminde bulunabilecek yüzde on manyak dışında basiret sahibi ortalama insanoğlunun dünyayı felakete sürüklemeye maçası yemez. Ben her şeyin daha güzel olacağına inananlardanım. İnsanlar eninde sonunda dünyayı felakete sürükleyen demogoglara inanmayı bir kenara bırakacak. Daha bir gram hayat emaresi barındırmayan marsa bile gidemedik bu dünyayı hasta ruhlulara, cello bello robotlaramı bırakacağız. Felaket tellallığına gerek yok.

@Triban
Şuan üzerine çalıştığım hücreler arası iletişim mekanizmasını bile bilim açıklayacak güçte değil ve kesin bir kanıyor varılamıyor. Işığın dalga mı yoksa ışın mı olduğu hala bilinmiyor. Tabi bilim ileride ama şuan değil.

@Triban

İnsan sevmezsin, hayvan sevmezsin, Suriyeli sevmezsin, bazı Türkleri sevmezsin, dilini bilmediğin insanları sevmezsin, adalet bilmezsin, umut bilmezsin, dayanışma mücadele falan nedir bilmezsin, ama dil pabuç gibi, önüne gelene akıl verirsin.

Senin şehirde yaşamaman lazım aslında, şehir sevmesini bilmeyenler ve bilmesini sevmeyenler için uygun bir yer değil ama yaşayacak başka bir yerin de yok maalesef, ıssız ormanlarda başını sokacağın bir ağaç kovuğu da bulamayacaksın yakında, dumanlı dağ başlarında kartallar bile yuva yapamaz oldu artık. Peki ne olacaksın, seni kendi hâline mi bırakacağız, insanlığa sığar mı bu? Elbette hayır. Aramızda para toplayıp iyi bir terapiste götüreceğiz seni, iyileşeceksin, aramıza katılacaksın, dinlemeyi konuşmayı sevmeyi sevilmeyi öğreneceksin.

Geri