Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geleneksel bisikletforum toplagel kampanyası -2.bölüm- yol bisikleti toplayalım mı?

Scudo
@Mehmet Levent

120mm ayrıca =)

Konu canlansın.Hadi bisikletforum,biraz daha destek gerekiyor.

Ellerinde malzeme olan yok mu arkadaşlar?Çizikli,kullanmadığınız,bir köşede duran malzemeler vardır muhtemelen.

@Ahmet SARI

15 liraya satsanız 7 lira kargo ücreti ile ya size 8 lira kalır ya alan arkadasa 23 liraya mal olur.

güzel haberler var. sanırım 2 bisiklet birden toparlayabileceğiz bu sene :)

yol kadromuz geldi. Burak Paç a çok teşekkür ediyorum. furş ile birlikte. tektrı v-frenler geldi. jant setimiz yolda. lastiklerimiz, gidon boynumuz pedallarımız hazırdı zaten.

bir maşa iletmek isteyen var mı diye sorayım bakalım .

herkese saygılar, selamlar ve de sevgiler.

iki bisklet toplamaya doğru şekilleniyor süreç.

bir tanesi yol bisikleti. kadrosu, gidon, gidon şeritleri, gidon boynu, sele borusu tamam.

diğeri tur bisikleti. jant seti, lastikleri, gidon boynu ve tur gidonu, v fren ayakları, ön vites değiştirici tamam.

bir takım pedalımız, hız göstergemiz, eldivenlerimiz de cabası...

paylaşımlarınızı merakla bekliyorum.

sevgiler ve saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Tur bisikleti için bir tarafı düz bir tarafı SPD pedal benden olsun. Birkaç güne bulur temizler kargolarım. Eğer elindeki pedal tur içinse yola uygun pedal da olacaktı ama bakmam lazım.

elinde vites takımı parçalarını paylaşmak isteyen arkadaşalrdan haber bekliyorum.

@Mehmet Levent

Arkadaşlar merhaba,

Gerçekten de öyle güzel birşey yapıyorsunuz ki, okurken çok duygulandım.Ve ben de bu işin içinde olmalıyım dedim.Ben de geçen sene aldığım ve hiç kullanmadığım kablosuz km saatini göndermek istiyorum.Nereye göndermem gerektiğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler

gönderilerinizi
mehmet levent
vodafone plaza
emek cd polat sok no 1
pursaklar ankara adresine yapabilirsiniz.

şimdiden teşekkürler.

Hangi pedaldan lazım Mehmet? Yol mu göndereyim yoksa SPD tur mu?

elimde bir çift plastik ama gayet iyi pedal var. şu maşa işini çözmeye çalışıyorum. bu akşam bir çift iç lastik alacağım. ve bursadan kablosuz kilometre sayacımız geldi.

ikinci el 28" v-fren uyumlu tur bisikleti için kadro ve maşa arıyorum. bu konuda bana tekliflerinizi iletir misiniz. parasını verip ben alacağım. bu bisikleti tamamlamak istiyorum :)

acil dönüş yaparsanız sevinirim. herkese selamlar.

yol bisikleti için ise bir maşa arayışım var. satmak isteyen olursa benle irtibata geçebilir. mesaj kutum doluysa burdan bana mesaj atabilirsiniz.

tur bisikleti için kadro satmayı düşünen arkadaşlar benle irtibata geçebilir. bu konu da kadroda tıkandık.

Geri