İki yıl önce 2011'de 75 kiloydum; bu forumda kilomu yazmışım da oradan buldum. Üstelik 2010'daki göbek fırlamış halimde de değildim, kimbilir 2011 öncesinde kaç kiloydum? Şimdi kilo 65-66 arasında dolaşıyor. Ancak 62 yapamıyorum, ne zormuş 62'ye, altına inmek. Hedefim 60 olmaktı. Kışın her hafta 100-150 km sürüyordum. Mayıs itibariyle her hafta 200 km hedefimi tutturuyorum. Bu sabah 5 buçukta 35 km sürdüm. Şimdi iş yerinde yiyecek şeyler arıyorum, sanki bu hakkımmış gibi. Bir defasında 62 kiloyu gördüm, kalp ameliyatı sonrası hastaneden çıkınca tartıda 62 görünce bütün ağrılarımı unutup acayip sevinmiştim, ama bacaklarım en dar pantolonumun içinde kayboluyordu, gömlek üzerimden sarkıyordu, yüzümü gören hayalet görmüş gibi oluyordu, dengesiz kilo vermek bu olsa gerek! (ameliyat sonrası hastanede yatarken sahilde yol bisikletçilerini görünce ne zaman orada olacağım diye hayal kuruyordum-Fatih Sema Hastanesi) Şu an ise 5 kilo fazlam var. Daha önce haftada 2 sürüş yapıyordum; ama şimdilerde havalar çok erken ısındığı için tansiyon dengesizliği nedeniyle hafta sonları 5 gibi yola çıkıp 3-4 saat sürebiliyorum, 10 olmadan dönmüş oluyorum. Bu durumda hafta için Salı ve Perşembe sabah 5:30 civarı 35-40 sürersem her hafta 4 sürüşle dengelerim diye hesapladım. Ben hedefimi öncelikle Haziran sonunda 64 kg olarak koyacağım; ardından Eylül sonunda 62 kg hedefledim. Bu arada (Haziran veya Temmuz) bir küçük ameliyat olacağım, bu beni bir süre bisikletten uzaklaştıracak ama sonrasında daha güçlenmiş olarak 150+ km mesafeler yapabilir duruma geleceğim, bu sorun nedeniyle şu an max 125'te kaldım. Hatta hedefim 30 Ağustos'ta İstanbul-İzmir, 10 Kasım'da da İstanbul-Ankara var. Benim için büyük hedefler, ama ekip arkadaşlarım için rutin şeyler (şu an ekip İstanbul-Diyarbakır-Mardin turunda Diyarbakır'a 30 km mesafede).