Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

geliyor geliyor ... bir italyan geliyor..

Scudo
İnsanın güzellik duygusu okşuyor adeta. Bir de maşa rengi uyumunu tuttursanız kusursuz diyebileceğimiz bi bisiklet ortaya çıkacak,

fabrika takımı bisikleti gibi.. süper ötesi.. tam istediğim parçalar..

Çok güzel bisiklet, çok güzel görünüyor. Güzel günlerde binmeniz dileğiyle

Çok güzel ve arka kulak tarafı çok güzel duruyor.Umarım istediğin performansı alıyor yada almışsındır.Tşk ler paylaşım'ın için.iyi forumlar.

süper ötesi bir mtb olmuş ama renk uyumunda birazcık sorun var umarım onuda en kısa zamanda halledersin

herkese teşekkür ederim.. renk uyumuna gelince çok güzel bir maşa gelicek ona onu söylemiyorum..ama maddi durumu biraz düzeltmem gerek..haliyle kastı biraz..kadroya gelince kadro biraz ağır 1580 gr ama çok esnek ve akıcı bir kadro bisiklet şuan ..10 kg hedef 9.5 kg

kardeş bence hiç uğraşma derim.Çünki sonunu kimse bulamamış.
Bu hali çok güzel..Hatta çok güzel.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
cok hoş duruyor =D

Harika bir parça olmuş güle güle kullanın yanlız bu bisiklete biraz ayıp edilmiş, gün ışığında ve aynakol tarafından da bol resim eklenmeli ki hakkı yenmesin.

@Halil Atalay

bisiklet süper olmuş fakat bu yorumu yapan abinin avatarına bittim mükemmel yav işte has karadenizli bisikletci halil abimizzzz :D:D:D

herkese teşekkürler .. bülent abi maşa değişicek ondan sonra düzgün fotolar çekip koymayı düşünüyorum..

herkese nasip olmaz güle güle kullanınız :D italyan aşkınızı :D :p
bu arada:eek: kazasız belasız kasklı sürüşler :p

Geri