Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gençler Kaçıyor

Scudo
@Özcan.
İmam hatiplerde de arapça/fıkıh/siyer/hitabet/akaid/kelam/hadis dersleri veriliyor ama bir tane imam hatipli ortadoğuya gitmek istemiyor:ssrtcbya:
Türkiye'de yabancı dil eğitimi alanların amacı,yurtdışına gitmek değildir..Bu gençlerin yurtdışını tercih etmelerinin nedeni,gelecek kaygısıdır..

@Fatihgüzel ortaokulu bitirmiş çocuktan bahsediyorum, üniversite mezunu gençten değil . Anne babasının hedefi neyse o olur.

Açıkcası imkanım olsa, dakika durmam. Erasmus işi yatmasa şimdi şu sıralar Giro d'italia geçilen parkurlardan foto atıyor olabilirdim :D

• Beğen
Tepkiler: kapluj
@Özcan.
Çocuklarını yabancı dil eğitimi veren okula yollayan ebeveynlerin hedefi,çocuklarının ülkede kalmaması mı?
Bu saçma değil mi?
Hangi anne baba,çocuğunu çok uzaklara yollama amacı ile hareket eder?
Madem böyle bir durum var,devlet neden bu konuya el atmıyor?
İyi eğitim alanlar ülkeden kaçacaksa,bu ülke niye buna ''dur'' demiyor?
Ayrıca ortaokulda okuyan çocuklar da gelecek kaygısı taşıyabilir..

Fetö okulları filan kapatılıyor ya,bu okullar da kapatılsın madem..Bu ülkedeki gençleri eğitip,yurtdışındaki ülkeleri kalkındırma amacı güden okullar;bu ülkede açık kalmamalı..

Ben hangi yandan baksam,bir acayiplik görüyorum..o_O

@okuyanadam
Neredeyse haberlerde her gün gördüğümüz otobüslerdeki kadın tacizi olayları, bir kaç hafta önce İstanbul'da bir parkta kadına laf atan güvenlik görevlisi, Ramazan ayında 14-15 yaşındaki çocukları sokakta su içemezsin diye azarlayan sakallılar... Ne bunlar?

@Berke
senin düşüncendeki insanları galeyana getirmek için yapılan bi provokasyondan ibaret. aynı 28 şubat taki sözde sakallı hocaların(aczmendi) sokaklarda çomaklarla dolaşıp insanlara saldırması gibi bunlar da aynı oyun

@Berke
Demek öyle, yani ülkemizde taciz, laf atma vs vs tüm ahlak yoksunu insanların yaptığı iğrenç suçları şeriat isteyen müslümanlar mı yapıyor? Yoksa şeriat bataklığı olduğu için mi bu olaylar yaşanıyor? Kusura bakmayın ama saçmalamışsınız. Şeriat falan yok. Sadece dini kullanıp algı oluşturanlar var. Çünkü inançlı biri bunları yapamaz.
Eğitimin temeli ailedir, yapı taşı ahlaktır. Bunların yoksunu herşeyi yapar.
Not, sakallı olsa da yapar.

@okuyanadam

şeriat korkusu oluşturan bireyler değil zaten, bu insanlara göz yumulması. Otobüste şortlu kıza tekme atan adamın salıverilmesi, böyle gülebilmesi. Yanına kalması. Şeriat bir yönetim biçimi ve bir kaç kişinin uygulaması ile olmaz. Ama hukuk bunlara ceza vermeyince (hırsızlıkta olduğu gibi) varmış gibi oluyor bir nebze

page_otobuste-sortlu-kadina-tekme-atan-saldirgan-icin-yakalama-karari_018866960.jpg

@Swizz

Parantez içinde yazdiğiniz eylemi sanirim yillar önce sizde gerçekleştirmişsiniz. Onlar kaçmak istiyor sizde gitmek istemişsiniz. Başta Almancilar, Hollanda'da ki gurbette zorluk çeken, la avrupa bitiğğ, tomatesi daneylen alıyoğğ diyen gurbetci arkadaşlarimizi bekliyoruz. 12 saat 1400 liraya iş bekliyor buyrun gelin.

Video şöyle bırakayim;

@Ramadan Ş. Hocam komşularımda bile bu insanlardan var. Altlarında bmw, mercedes ve çoğunun en az 1 dairesi var. Açlık buysa diyecek bişeyim yok. Memlekette üniversite okuyordum ve bir vasıtayla başka bir ülkeye gittim. Yeni komşular falan geliyorlar evime, eee memlekette okusaydın ne diye buraya geldin? Ekonomimiz çok iyi, hiç akıl yok sende.
Bunu diyen adam altındaki arabayı bizim memlekette almaya kalksa vergisini ödeyemez.

Neyse ki Almanya da tanıdıklar varmış . İnşallah Almanya da yaşayabilirim.

Maalesef hocam, kötü bir durumdayız maalesef. En azından benim televizyonda gördüğüm dolar artarken nasıl oluyorda bir sorun olmuyor anlamıyorum?

21 yaşındayım, okul'da son senem.Ne yapacağım hiç bilmiyorum, öğretmenlerin durumu ortada.Atayacaklar doğu'ya 6 sene orada geçecek.Akademik kariyer desen üniversiteler ortada, akademisyenler içeri tıkılıyor.Nasıl yapacağım bilmiyorum ancak bir imkanım olsa zerre düşünmem "kaçarım" bu ülkeden.Bu b*k çukuru ne ATAM'ın' bıraktığı Türkiye, ne de benim uğruna asker'e gideceğim Türkiye.

Kesinlikle. Yıllardır ayni eğitim veriliyor. Ne değişti?

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@I am the Uptown R.
21 yaşından nerde ne okuyorsun bilmiyorum ama boşa okuyorsun.
images (1).jpg
Bir kere o asker o öğretmen orda görev yaparak seni bu yaşa gelmeni sağladı. Doğu dediğin yerde 9 sene çalıştım insanlarından hiç bir sıkıntı görmedim.
Yüce Atatürk 'ün adını ağzına alma çünkü "burasıda yobaz doldu" deyip gidenlerden değil. Bütün rütbesini, kariyerini bırakıp ülkesini kurtarmak için canını ortaya koyanlardandı o.
Eminim Atatürk devrinde de yaşasaydın bu kafayla sen gene kaçardın.

Geri