Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geonaute marka nabız ölçer hakkında bilgisi olan...

mete semiz

Üye
Tepki
28
İsim
Mete Semiz
Bisiklet
Fuji
Decathlon'da satılan Geonaute marka nabız ölçer hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Kaliteli midir? Değil midir?

Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Geonaute ONrhythm 100 modelini kullanıyorum. Amacınız sadece kalp atım hızınızı ölçmekse gayet yeterli bir ürün.

Bendeki modelin 3 modu var. İlki dijital saat. İkincisi dakikalık ortalama kalp atım hızı. Üçüncüsü de kronometre. Kronometre ekranına aynı zamanda kalp atım hızınızı da yazıyor.
Yüksek ve düşük kalp atım hızı ayarlayabiliyorsunuz. Böylece anteman esnasında önceden belirlediğiniz yağ yakımı bölgesinden aşağı düştüğünüzde tek bip, yukarısına çıktığınızda çift bip ile sizi uyarıyor.

Su geçirmezlik bilgileri de şöyle; Saat: 5 atm (yüzme) - Kayış: 1 atm (su sıçraması)

(link)

Merhaba,

2 çeşidi var. Saat + kayış veya bluetoothlu kayış + akıllı telefon...
Ben ayfonumla runstatic programı ve bluetoothlu nabız ölçeri yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Gayet güzel.

Ürün bu (link)

@Uğur S.
Teşekkür ederim.
Bir de bu marka saatlerin www.runkeeper.com isimli web sitesi ile uyumlu çalışan (Yani sprocunun tüm nabız bilgilerini siteye yükleyen) modelleri varmış bu konuda bilgin var mı acaba?

Aslında iletişime geçen saat değil göğüs bandı. Bakın şuradaki bluetooth bant Runkeeper ile iletişime geçebiliyormuş.
Bandın temel görevi kalp ritmini akıllı telefona bluetooth üzerinden göndermek. Diğer işlemleri akıllı telefonunuzdaki uygulama hallediyor.

Evren Özbilen'in de gönderiği link aşağıdaki cihaz olmalı.
(link)

Diğer uygulamalar da şunlar;
Geonaute ONmove mobile | Runkeeper | Runtastic Pro | Endomondo | Strava
Android 4.3 mini : Endomondo | Runtastic Pro

@evrenozbilen

Selam;
Gönderdiğiniz linkte maalesef görünmüyor.
Model ismi verebilirseniz arattırabilirim.

@Uğur S.

Uğur Bey;

İlginize teşekkür ederim. Sayfa şimdi açıldı.

@Uğur S.

Uğur Bey;

İlginize teşekkür ederim. Sayfa şimdi açıldı.

Geonaute onrhythm 500 ürünü strava ile senkronize kullanılır mı

1.5 sene kullandım. 3 kere değiştirdim. Kaliteli değiller

Konuyu hortlatayım. Bu ürün konusunda deneyimi olan oldu mu acaba? Cihazda hem ANT+, hem Bluetooth bağlantı özelliği var. Telefonu değiştirirseniz ileride sorun olmaz yani.

(link)

@CeyhanV Ben bu arkadaşı 1 yıla yakındır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım, ölçümleri de gayet doğru. 1. yılında pili bitti geçen gün, değiştirdim devam ediyorum.

Bir türlü Strava'ya ve Runtastic'e entegre edemedim. Yardımcı olabilecek olan var mı?

*Hallettim :)

Forumda 1 saat çalışıp 1 saat çalışmıyor diyen arkadaş vardı. Bende bu aralar düşünüyorum nabız ölçen bir cihaz ama kesinlikle decathlon'dan almayacağım.

@OnurYollarda merhaba stravaya nasıl entegre ettiniz benimle paylaşabilir misiniz?

@Konnel

Ben direkt saatimle kullanıyorum hocam. Saat de Strava entegre çalışıyor. Ama hatırladığım kadarıyla Strava ayarlarında zaten görüyor bu nabız ölçeri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@OnurYollarda ben de saat aldım, bir kere deneme fırsatım oldu ancak strava tanımadı, bildiğiniz herhangi bir ayar yapılması gerekiyor mu acaba?

@Konnel

More - Settings - Applications Services Devices alanında görüyordu. Ama önce üzerinize takın yoksa görmüyordu sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri