Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geotech 2015 modelleri

bycnkyldz

Üye
Tepki
0
İsim
Cenk
Bisiklet
Corratec
İlgili bağlantıdan bakabilirsiniz:

(link)

Scudo
Geotech fold up 20.2 bisiklet aldım acayip iyi bir bisikletmiş almadan önce dahon ve tern modelleri arasında çok gidip geldim.
bir kaç deneme sonrasında ürünü satınaldım.
küçük bir inceleme de yaptım bisikletle alakalı olarak aşagıdaji linkten ulaşabilirsiniz.

Selamlar,

Bir sorun olacak forumda yeni olduğum için konu açamıyorum şu anda.

Geotech Classic 28 aldım daha 2 hafta oluyor bu bisiklete disk fren, farklı vites takımları veya fren takımları takılabilir mi acaba? Yani ilerde daha iyi ekipmanlar almak istediğimde bu bisiklete takabilir miyim yoksa yeni bisiklet almak daha mı mantıklı olur?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bende bisiklet aramaktayım çevremdekiler kafamı çok karıştırdılar bu yüzden sizlerden yardım istiyorum.

bisikleti şehir içi ve şehirler arası kullanmak için almak istiyorum. dağda falan kullanma gibi bir amacım yok açıkçası.

fakat 3-4 kişi dağ bisikleti değişimle yol bisikleti olacağını ama yol bisikletinden bir dağ bisikleti olamayacağını söyledi.

(link)

ilerde bir tur bisikleti olabilir mi

ama benim beğendiğim cs 224 yada 225

sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

Sırf poposu var diye bir fil yavrusundan Kim Kardashian olursa MTB den de yol bisikleti olur. Elbette tam tersi de :)

beki ben kullanacağım doğrultuda şehir bisikletine yönelmeliyim dimi hiç mtb ye bulaşmayım mı :D

@iceberg21

Anlatım gerçekten çok güzel olmuş. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: iceberg21
herkese selam bende foruma yeni katılanlardanım. 5 ay kadar önce geotech patch modeli 29 jant bisiklet aldım hafta sonları ortalama 70-80 km hafta içleri işe gidip gelme 8 km kullanıyorum. işten dolayı lastikleri yola çevirdim. 5 aylık bir bisiklet olmasına rağmen orta göbeğinde sertleşme oldu yağlamama rağmen pek düzelmedi. mekanik disk fren olduğu için 5 aydır frenden nerdeyse hiç randıman alamadım. yol lastiklerine çevirdiğim halde performansta hafif bir artış hissettim. sizce ön orta arka göbeği yenileyip hidrolik frene mi geçsem yoksa bu kadroyu komple yani bisikleti mi değiştirsem yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kayseri' den Geotech kullanıcılarına bol pedallamalar, saygılar.

Dosyalar

• Fotoğraf-0001.jpg
    Fotoğraf-0001.jpg
    125,6 KB · Okunma: 101
  • Fotoğraf-0011.jpg
    Fotoğraf-0011.jpg
    127,8 KB · Okunma: 100
  • Fotoğraf-0014.jpg
    Fotoğraf-0014.jpg
    64,3 KB · Okunma: 99
  • Fotoğraf-0007.jpg
    Fotoğraf-0007.jpg