@ulas
Ulaş hocam, o sayfanın güncellenmesi gerektiğini söyleyen de benim.. Bana verdiklerinin o sayfadakiler olmadığını söyleyen de benim. Delta Bisiklet'te yazanı verdik dediklerinde internete girip o sayfaya yönlendirdiğimde yanlışlık olmuş, sayfayı düzeltelim dediklerinde de birlikteydik. Neyse konuyu çok fazla uzatmaya gerek yok, ben ne desem sizin göreviniz de aksini ispat etmeye çalışmak olacaktır. Bir yere varacağımızı da düşünmediğim için uzatmaya da gerek görmüyorum. Sayfanın başlığında GEOTECH ASCENT ALIVIO DAĞ BİSİKLETİ yazarken, kala kala bir tek arka aktarıcı alivio kalmış... Bir hafta önceye kadar buradaki donanımların çoğu alivio olarak geçiyordu.
Her neyse,size iyi çalışmalar. Ama her zaman yapılan hataların üzerini örtmeye çalışmak yerine, bunları kabul etmek bir daha yapmamaya çalışmak daha doğrudur diye düşünüyorum..
Son olarak, 6 Ağustos 2008 tarihinde saat 13:02:51 GMT'de Google'ın cache'lediği sayfaya bakıyorum da şimdi, aşağıdakiler yazıyor...Demekki ben bisikleti aldıktan yaklaşık bir ay sonra bile hala alivio yazıyormuş bir çok yerde.
Google'ın cache'lediği arşiv (bir kaç haftada bir değişir merak etmeyin ) (link)
adresinden görülebilir.
Ama archive.org'un cahe'i biraz daha geç silinebilir.. Onun adresi ise
(link)
Benim kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yok, hala da bana sorduklarında inanın bu bisikletleri tavsiye edebiliyorum. Ama satış sonrasında yaşadıklarımdan ve hala yaşıyor olduklarımdan dolayı, inanın bazı konularda pişmanlıklar yaşıyorum. Burada yazdıklarım da başıma gelenlerdir ve bunları bir başkasının daha yaşamasını istemem, yazma sebebim de tamamen budur.. Ya siz ister misiniz?
KULLANICI TIPI : MTB, HOBİ KULLANICISI, YENİ BAŞLAYAN
KADRO : GEOTECH 6061 ALLOY
ÖN AMORTİSÖR : RST OMNI
ARKA AKTARICI : SHIMANO ALIVIO
ÖN AKTARICI : SHIMANO ALIVIO
VİTES KOLLARI : SHIMANO ALIVIO
RUBLE : SHIMANO ALIVIO
ZİNCİR : SHIMANO ALIVIO
AYNAKOL : PROWHEEL ALLOY
ORTA GÖBEK : RULMANLI GÖBEK
FREN ÖN / ARKA : V BRAKE ALLOY
FREN KOLLARI : SHIMANO ALIVIO