Scudo Sports

geotech ascent alivio

Onur Berberci

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
slm arkadaşlar ben 1 2 hafta içinde bu bisikleti almayı düşünüyorum sedona kron corratech lere göz attım kafama en çok yatan model bu oldu. siz ne dersiniz. kullanan arkadaşlar var mı? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Scudo
sedonanın açısı çok düşük,kron kadro ses çıkartıyor,corrretec güzel kadro ama kalitesine göre çok pahalı,geotech kadro ise kaliteli ve parası yönünden hakkını veriyor,scott kaliteli geotechle aynı kalitede ama markasından dolayı pahalı hafiflik için içten malzeme eksiltilmiş sağlamlık orantısında bozuyor biraz.ama carbon kadrolara diyecek birşey yok çok kaliteli ama aleminyum kadrolar çok daha titreşimli darbelere dayanıklı titreşim darbe demek sert çarpma halinde atom bağları titreşime daayanamadığından kırılır sert maddeler carbon,çelik cam gibi maddeler çabuk kırılır.

@gomez_hunt

Merhaba
Ben kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Yeni başlayanlara göre birebir bence. Tasarımıda güzel.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Hocam, Ascent Alivio'larda ön attırıcılar Tourney alt grubundaki cSIS50 geliyor haberin olsun. Alivio hikaye... İnternet sitesinde "çok rahat jel sele" yazdığına da bakma, çok rahatsız sert sele geliyor :)

Hocam, Ascent Alivio'larda ön attırıcılar Tourney alt grubundaki cSIS50 geliyor haberin olsun. Alivio hikaye... İnternet sitesinde "çok rahat jel sele" yazdığına da bakma, çok rahatsız sert sele geliyor

Bu doğru mu?

Tabiki değil :) Deneme sürüşü yapmak isteyen varsa deneyebilir...

@ulas

Doğru değil mi? Aldığımız 5 Ascent'ten birinde ön attırıcı alivio idi. Değiştirilmesini istediğimizde aldığımız cevap "Artık böyle çıkıyor" oldu... 3-5 kuruş için tartışmak istemediğimiz için tamam dedik. Ama herkes bilsin...

www.deltabisiklet.com adresine girerseniz teknik özellikler yazar. Orada yazan ne ise donanım olarak üzerinde o vardır..

Corratec motionun son gelen modellerinde ön vites XT çıkıyor bir kişi bile itiraz etmedi :) yapmayın allah aşkına

@ulas

Ulaş hocam, o sayfanın güncellenmesi gerektiğini söyleyen de benim.. Bana verdiklerinin o sayfadakiler olmadığını söyleyen de benim. Delta Bisiklet'te yazanı verdik dediklerinde internete girip o sayfaya yönlendirdiğimde yanlışlık olmuş, sayfayı düzeltelim dediklerinde de birlikteydik. Neyse konuyu çok fazla uzatmaya gerek yok, ben ne desem sizin göreviniz de aksini ispat etmeye çalışmak olacaktır. Bir yere varacağımızı da düşünmediğim için uzatmaya da gerek görmüyorum. Sayfanın başlığında GEOTECH ASCENT ALIVIO DAĞ BİSİKLETİ yazarken, kala kala bir tek arka aktarıcı alivio kalmış... Bir hafta önceye kadar buradaki donanımların çoğu alivio olarak geçiyordu.

Her neyse,size iyi çalışmalar. Ama her zaman yapılan hataların üzerini örtmeye çalışmak yerine, bunları kabul etmek bir daha yapmamaya çalışmak daha doğrudur diye düşünüyorum..

Son olarak, 6 Ağustos 2008 tarihinde saat 13:02:51 GMT'de Google'ın cache'lediği sayfaya bakıyorum da şimdi, aşağıdakiler yazıyor...Demekki ben bisikleti aldıktan yaklaşık bir ay sonra bile hala alivio yazıyormuş bir çok yerde.

Google'ın cache'lediği arşiv (bir kaç haftada bir değişir merak etmeyin ) (link)
adresinden görülebilir.

Ama archive.org'un cahe'i biraz daha geç silinebilir.. Onun adresi ise

(link)

Benim kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yok, hala da bana sorduklarında inanın bu bisikletleri tavsiye edebiliyorum. Ama satış sonrasında yaşadıklarımdan ve hala yaşıyor olduklarımdan dolayı, inanın bazı konularda pişmanlıklar yaşıyorum. Burada yazdıklarım da başıma gelenlerdir ve bunları bir başkasının daha yaşamasını istemem, yazma sebebim de tamamen budur.. Ya siz ister misiniz?

KULLANICI TIPI : MTB, HOBİ KULLANICISI, YENİ BAŞLAYAN
KADRO : GEOTECH 6061 ALLOY
ÖN AMORTİSÖR : RST OMNI
ARKA AKTARICI : SHIMANO ALIVIO
ÖN AKTARICI : SHIMANO ALIVIO
VİTES KOLLARI : SHIMANO ALIVIO
RUBLE : SHIMANO ALIVIO
ZİNCİR : SHIMANO ALIVIO
AYNAKOL : PROWHEEL ALLOY
ORTA GÖBEK : RULMANLI GÖBEK
FREN ÖN / ARKA : V BRAKE ALLOY
FREN KOLLARI : SHIMANO ALIVIO
ARKA GÖBEK : QUANDO
ÖN GÖBEK : QUANDO
PEDALLAR : MTB ALLOY
GİDON : ALLOY
BOYUN : ALLOY
FURÇ TAKIMI : FIRST ALLOY
SELE : JEL SELE ÇOK RAHAT
SELE BORUSU : ALLOY
SELE KELEPÇESİ : ALLOY
JANT : ZAG 19 V PROFIL ÇİFT KATLI
JANT TELLERİ : KROM
LASTİK : CTS MTB
RENK : SİYAH
JANT EBATI : 26"
VİTES SAYISI : 24
MATARYEL : Alu
AĞIRLIK : 13,2 KG
SIZE : M, L
DİGER : MAT SİYAH RENGİ SAYESİNDE AGRESSİV GÖRÜNTÜ

Güzel yakalamışsınız ardakaan...Ben de sayfada bazı değişiklikler olduğunu anladım ama acaba demiştim..Bakalım yetkililerden ne cevap gelecek...

Yeniden Merhaba,

Evet haklısınız size kesinlikle katılıyorum. Böyle hatalar çıktıkça düzelttiriyorum. Sitede yüzlerce bisiklet modeli var. Bazılarında bu tip hatalar olması sizin gibi değerli arkadaşların demesiyle düzelttiriliyor.

İlginizden dolayı teşekkür ederim

saygılar

Ben " geotech ascent alivio " almayı düşünüyorum.İki ayrı sitede yaklaşık aynı fiyata olmasına rağmen bazı parçalarda farklılıklar var.Hangi parçanın
daha iyi olduğu hakkında fikir sahibi değilm.Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

ÖN AMORTİSÖR : SR SUNTOUR XCU 80 MM VEYA RST OMNI

ÖN AKTARICI : SHIMANO ALIVIO VEYA SHIMANO C050

VİTES KOLLARI : SHIMANO ALIVIO VEYA SHIMANO ST EF 50 8R

RUBLE : SHIMANO ALIVIO VEYA SHIMANO CS HG 50

ZİNCİR : SHIMANO ALIVIO VEYA SHIMANO

FREN KOLLARI : SHIMANO ALIVIO VEYA SHIMANO ST EF 50 8R

@mtore

ascent, şu sıralar bisiklet almaya hazırlanan birisi olarak benim de adaylarım arasında,
C050, CS HG 50 olarak verilen donanımlar alivio ile aynı sanırım, sadece model kodları,
yorumlara bakılırsa aklım şimdiden karıştı, soru işaretleri belirmeye başladı ??

bu bisiklet hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verilirse, benim ve benim gibi almaya niyetli olan arkadaşlar için çok aydınlatıcı olacaktır.

geotech ascent benim de favorimdi... ne oldu arkadaşlar, aldınız mı? nedir durum?

Arkadaşlar ascent alivio modeli yenilenmiştir bilginize... Artık donanımı daha iyi.. Disk fren ve lock out opsiyonlu

ulaş özel mesaj atamıyorum ama MSN vs yollar mısın bana özel mesaj olarak? soracağım bir dolu şey var, kafamda netleşmesi gereken... stok durumunuza da bağlı... renk opsiyonu ıvır zıvır sorular ve diğer aksesuarlarla ilgili...

@ulas

@ulas

Teşekkürler Ulaş Bey, yardımlarınız için... GEOTECH ASCENT'imle mutluyum :)

NOT: 2009 Model Geotech Ascent'imde sitede yazan aynı parçalar takılıdır.

Geri