Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geotech Bisiklet Trainerları

Delta

Forum Demirbaşı
Tepki
596
İsim
Delta
Bisiklet
Geotech

Artık evde de bisiklet sürme keyfini yaşayabilir, antrenman yapabilirsiniz!

Geotech Bike Trainerlar; Smart, Fluid ve Magnetic çeşitleriyle satışta!

Geotech Smart Bike Trainer:
smart.jpg

26 - 29 inç ve 700c tekerlekler ile uyumludur.
Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarla bağlantı kurabilir, Zwift uygulaması ile çevrimiçi olarak oyuncularla yarışabilirsiniz.
Bluetooth ve ANT+ bağlantı özelliğine sahiptir.
Katlanır özelliği sayesinde kullanılmadığı zaman yer kaplamaz ve kolay taşınır.
Giriş Gücü: DC 12V-5A
Maksimum Güç: 1000W@40Km/h
Maksimum Eğim: %15
Güç Toleransı: %5
FE-C Protokolü: Destek
Kablosuz İletişim: ANT+, Bluetooth
Açık Halde Ölçüleri: 760*735*420 mm
Net Ağırlık: 15.8 Kg
Volan Ağırlığı: 5.5 Kg
Damper Türü: Elektromanyetik Damper
Sürücüler için Kilo Kısıtlaması: Bisiklet ağırlığı dahil 130 Kg'a kadar
Uyumlu Bisiklet Modelleri: 26", 700C, 28", 29"
Gürültü Seviyesi: Maksimum 68db (30 Km/h)
Uyumlu Üçüncü Taraf Sürüş Platformları: Zwift, Viscene, Oneleap, UHfitness, Strava, vb.
Uyumlu Akıllı Cihazlar: ANT+ kronometre, Bilgisayar, Tablet, Cep Telefonu, vb.
Ön tekerlek sabitleyicisi ve kolay tak-çıkar arka tekerlek mili dahildir.
Trainer sesini ve lastik aşınmasını minimuma indirmek için trainer lastiği gibi oldukça pürüzsüz bir lastik kullanılması tavsiye edilir.

Geotech Fluid Bike Trainer:
fluid.jpg

Sıvı dirençli volan sayesinde tekerlekler hızlandıkça direnç otomatik olarak artar, gerçekçi yol hissi verir.
Gürültü yapmaz.
120 kg taşıma kapasitesine sahiptir.
Güç: 500 Watt (40 km/sa)
Boyutlar: 55x19x63.5 cm
Ağırlık:11 Kg
Trainer sesini ve lastik aşınmasını minimuma indirmek için trainer lastiği gibi oldukça pürüzsüz bir lastik kullanılması tavsiye edilir.

Geotech Magnetic Bike Trainer:
magnetic mavi.jpg

Gidona takılabilen 6 kademeli direnç yükseltici özelliğine sahiptir.
Güç: 450 Watt (40 km/sa)
Ağırlık: 9.5 Kg
Boyutlar: 55x19x63.5 cm

Geotech Magnetic Bike Trainer:
magnetic yeşil.jpg

26 - 28 inç ve 700c tekerlekler ile uyumludur.
Gidona takılabilen 6 kademeli direnç yükseltici özelliğine sahiptir.
Güç: 450 Watt (40 km/sa)
Ağırlık: 8 Kg
Boyutlar: 49x21x57.5 cm

Bisiklet Trainer Çeşitleri: (link)
Alışveriş için web sitemizi ziyaret edin: (link)

Sosyal medyada Delta Bisiklet:
►Facebook: (link)
►Instagram: (link)
►Twitter: (link)
►Youtube: (link)

Detaylar eklenerek başlık güncellenecektir...

Son düzenleme:
Scudo
Ürün açıklamaları oldukça eksik.

@eshquiaa yeri burası değil belki ama hazır konusu açılmışken ve konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm için buraya yazayım:

Ben de geçenlerde forumda gezerken Delta Bisiklet reklamına tıkladım ve oldukça ucuz bir fiyata novatec arka göbek gördüm. (link)

Linkte görebileceğiniz gibi açıklamada sadece ürünün markası, rengi ve delik sayısı yazıyor. WhatsApp hattından bisikletle ilgili olan her kullanıcının soracağı 5-6 tane soru sordum ve sadece birine cevap alabildim. O da ürünün dağ bisikletine uygun olup olmadığıydı.

Konuşmayı bundan tam bir hafta önce yaptık ve bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar maalesef.

Screenshot_20201114-183420.png

Site kategorizasyonunun, açıklamaların ve müşteri hizmetlerinin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yazışırken sanki karşı tarafın satmaya niyeti yokmuş da ben ürünü zorla almaya çalışıyormuşum gibi hissettim maalesef.

@eshquiaa Merhaba, yeni açtığımız bu başlığı sürekli güncelliyor ve geliştiriyoruz.

@Mustafa Zeybek Merhaba, teknik konularda mağazalardaki arkadaşlarımız yardımcı olabilirler ((link)). Web sayfasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmekte.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Carraro 224 ile kullanmak üzere Geotech Fluid Bike Trainer ve trainer lastik aldım taktım, diyelim.

117 kiloyum, bu ağırlık trainera uygun mu? başka ne lazım evde çalışmak için, şart olan şeyi soruyorum. Olmazsa olmazı, şu da olsa iyi olur değil. Arka mil değişmeli mi? Arka mil civatalı, kolay tak çıkar olanlardan değil. Ama hani o tarz şeyleri soruyorum.

@Linwelin Merhaba, bahsettiğiniz trainerın taşıma kapasitesi 120 Kg olup kutu içinden trainer için kolay tak çıkar mil çıkmaktadır.

Merhabalar, manyetik trainer larınızda yeşil ve siyah olan modelin herhangi bir farkı var mıdır?

@undefined Merhaba, açıklamada ve fotoğraflarda görüldüğü gibi dış tasarımları, ağırlıkları ve boyutları arasında küçük farklar mevcuttur.

(link)

bu ürün indirime girermi

Bu trainerlar sokma mil(thru-axle) kullanan bisikletlerle uyumlu mu yoksa sadece QR uyumlu mu?

@undefined Merhaba, açıklamada ve fotoğraflarda görüldüğü gibi dış tasarımları, ağırlıkları ve boyutları arasında küçük farklar mevcuttur.
Özellik olarak bir fark yok demek ki öneriniz hangisi yönünde
Peki bilgisayara programa bağlamak için extra malzeme ihtiyacımız olacak mı

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Bu hafta Geotech fluid modelini aldım. Manyetik modellere göre farklı bir çalışma modeli var. Direnç seçmiyorsunuz, siz kuvveti arttırdıkça artıyor direnç. Hissiyat ve ses olarak başarılı buldum. Piyasadaki fiyatlara göre oldukça avantajlı diyebilirim. Farklı markalarda 2000 lira altına seçenek yok resmen. Kırılan omzum tekrar sokakta sürmeye izin verene kadar kendisi ile bol bol mesai yapacak gibi duruyoruz...

20201203_155556.jpg
20201203_155608.jpg

20201203_190226.jpg
20201205_132319.jpg

Bu hafta Geotech fluid modelini aldım. Manyetik modellere göre farklı bir çalışma modeli var. Direnç seçmiyorsunuz, siz kuvveti arttırdıkça artıyor direnç. Hissiyat ve ses olarak başarılı buldum. Piyasadaki fiyatlara göre oldukça avantajlı diyebilirim. Farklı markalarda 2000 lira altına seçenek yok resmen. Kırılan omzum tekrar sokakta sürmeye izin verene kadar kendisi ile bol bol mesai yapacak gibi duruyoruz...

249465 dosyayı görüntüle249466 dosyayı görüntüle

249467 dosyayı görüntüle249468 dosyayı görüntüle
selamlar aynı modelden aldım. alttaki mat için özel bir tercih var mı herhangi bir mat oluyor mu kaymaması için? bilginiz var mıdır?

teşekkür ederim,

selamlar aynı modelden aldım. alttaki mat için özel bir tercih var mı herhangi bir mat oluyor mu kaymaması için? bilginiz var mıdır?

teşekkür ederim,
Eski ve ucuz bir yoga matı serdim ben. (kedi yemişti - atıl duruyordu) 4. gün 4 idmanımda henüz komşu şikayeti olmadı :) TV'nin sesini az açmam gerekiyor sadece.
(Trainer lastiği takmadım bu arada eski bir yol lastiği taktım)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Aesert Bende eski jantım ve üzerindeki lastiklerle kullanıyorum. Alt kısımda ince bir sunta var ter damlalarından boyası kalktı. Ben ses için değil de zemine zarar vermesin diye kullanıyorum. Alt katımızda Almanya da yaşayan bir amcamız ve eşi var yazdan yaza geliyorlar. Yazın da trainer ihtiyacı kalmıyor. Bisiklet kullandığım odanın yan duvarı ise yan komşumuzun oğlunun odası o da bateri çalan bir arkadaş olduğu için gürültü konusunda hiç şikayet almadım. Aslında 1 sefer kapıya geldi apartman. MTB bisikletimin dişli lastikleriyle tranier kullanmaya kalktığımda bu ses nereden geliyor diye araştırırken kapımızı tıkladılar. Sonra zaten trainer lastiği aldım MTB için.

@Eser_59 Merhaba, bilgisayar ve akıllı telefonlara bağlanabilen Geotech Smart Bike Trainer modelidir.

@BerkEvren İyi günlerde kullanın.

@Aesert Trainerlar için özel olarak üretilmiş olan ThinkRider Cycling Trainer Mat stoklarımıza sınırlı sayıda girmiştir.
1607593085803.png

(link)

Yeni gelen ThinkRider Trainer ve Aksesuarlarını web sayfamızdan inceleyebilirsiniz:
(link)

Son düzenleme:
Geri