Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geotech Bisiklet Trainerları

@Delta
Ürünü burada gösteriyorsunuz, siparişi geçiyoruz. Sonra whatsapptan alakası olmayan başka ürünün fotoğrafını gönderiyorsunuz ve onun, siparişim olan ürünün görünüşü olduğunu da yazarak uygun mu diye soruyorsunuz.
Ürün aynı değil deyince girişlerde hata olmuş diyorsunuz.
Çok yanlış bir felsefe bu.
Bildiğiniz yutturma çabası. Benim gözümde terbiyesizlik.

Scudo
derken zam geldi :)

😂😂😂😂
Konu açıldığı vakit şöyle bir baktım. Fiyatı 800 lira idi. Kışın idman olur hemi dedim. Performansım düşmez dedim. Aralık 15'inden sonra alacaktım. Bir de ne göreyim?
Btwin İnride stokları tüketince fırsattan istifade zam kitlemişler.

Ben de sinirlendim. Üzerine biraz daha para koyup gittim hanıma Ahlatçı'dan pırlanta küpe aldım. Şimdi başka alanlarda performans yapıyorum. Bisiklet sürmekten bu kadar zevk almayacaktım muhtemelen... Trainer falan hikâye... Performans için pırlanta. Zone 1, Zone 2 intervaller için birebir.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Merhaba , kutu içinden çıkan QR mandalini sokma mile nasıl uyumlu hale getirebiliriz ? Elinizde çevirici adaptör var mıdır ?

Merhaba,
ThinkRider Power A5 Smart Trainer adlı ürün ile birlikte android tablet kullanarak zwift'e doğrudan bağlanıp kullanabilir miyim?
İlave cihaz ya da aparata ihtiyacım var mı? Teşekkürler.

@BerkEvren İyi günlerde kullanın.

@Aesert Trainerlar için özel olarak üretilmiş olan ThinkRider Cycling Trainer Mat stoklarımıza sınırlı sayıda girmiştir.
250181 dosyayı görüntüle
(link)

Yeni gelen ThinkRider Trainer ve Aksesuarlarını web sayfamızdan inceleyebilirsiniz:
(link)

340 lira az olmuş, 600-700 falan yapın. siteye koyarsınız, fiyatı yazarsınız tamam da "stoğa geldi" diye de bu fiyatın reklamını yapmaya biraz çekinir insan. bu fiyat, reklamı yapılacak bir fiyat değil.

340 lira az olmuş, 600-700 falan yapın. siteye koyarsınız, fiyatı yazarsınız tamam da "stoğa geldi" diye de bu fiyatın reklamını yapmaya biraz çekinir insan. bu fiyat, reklamı yapılacak bir fiyat değil.

Az bile yapıyorlar, bu bisiklet camiasına bu fiyatlar az bile... 700 lira verip fondoya giden adama 340 liralık mat koyar mı allasen?

Merhaba , kutu içinden çıkan QR mandalini sokma mile nasıl uyumlu hale getirebiliriz ? Elinizde çevirici adaptör var mıdır ?
Az önce görüştüm arkadaşlarla, benim de benim merak ettiğim bir soruydu. Maalesef bu ürünü sokma mil bisiklete uyduramıyorsunuz.

@noyanyan kusura bakmayın, ürün resminde yanlışlık vardı, düzeltildi.

@Tuğrul Tomba Cihaz ANT+ ve Bluetooth 4.0 ve üzeri bağlantı teknolojisine sahip Android, iOS ve Windows cihazlarla uyumludur. Tablet ve telefona bağlantı için ek cihaz gerekmez.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
@Tuğrul Tomba Cihaz ANT+ ve Bluetooth 4.0 ve üzeri bağlantı teknolojisine sahip Android, iOS ve Windows cihazlarla uyumludur. Tablet ve telefona bağlantı için ek cihaz gerekmez.
Teşekkür ederim. Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.

@Delta geotech fluid modelini kullanıyorum zwift uygulamasında marka olarak gözükmüyor. Kalibrasyonun tutması zwift içinde hangi modeli seçmeliyim.

@Delta geotech fluid modelini kullanıyorum zwift uygulamasında marka olarak gözükmüyor. Kalibrasyonun tutması zwift içinde hangi modeli seçmeliyim.
Aynı modelden ben de aldım. Daha önce zwift uygulaması ile rollers kullanıyordum. Bu yüzden düz yolda ne kadar güç ile çevirdiğimi az çok biliyordum. Bu görüş doğrultusunda listeden cascade fluid pro seçeneğini seçtim. Sonuçları rollers sonuçları ile kıyaslayınca yakın olduğunu gördüm. Ama delta bisikletin zwift uygulaması ile kullanımında hangi seçeneği seçmemiz gerektiği konusunda yardım etmesi fikrine katılıyorum. (sakın unlisted trainer i seçmeyin, çok yanlış sonuç çıkıyor)

@badocanevet unlisted seçtim ve watt 300 ortalama çıktı
Sonra elite fluid trainer seçtim watt 140 larda normal gibi gozukuyor

Merhaba, bende Geotech smart trainer alarak aranıza katıldım. Yukarıdaki arkadaşlara sorularında katılıyorum. Zwift için ne olarak seçmemiz lazım?

Merhaba, geotech smart trainer'ı kullanıyorum, Zwift ile de güzel eşleşiyor. Ancak bir sorunum var. @Delta özellikle yavaş hızlarda trainer'dan sesler geliyor. Sanki dönen kısmın içine bir şey girmişte boşta tıkır tıkır ediyor gibi. Yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Deniz Derin
Merhaba, geotech smart trainer'ı kullanıyorum, Zwift ile de güzel eşleşiyor. Ancak bir sorunum var. @Delta özellikle yavaş hızlarda trainer'dan sesler geliyor. Sanki dönen kısmın içine bir şey girmişte boşta tıkır tıkır ediyor gibi. Yardımcı olabilir misiniz?
Benzer problemi ben de yaşıyorum. Ancak bendeki hem düşük hem de yüksek hızlarda oluşuyor. Bugünkü görüşmemiz sonrasında Delta Bisiklet servise göndermemi istedi. Beklentim değişim ya da para iadesi şeklinde.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@Alper12 @Deniz Derin Merhaba, bu tür problemlerle karşılaştığınızda Delta Bisiklet Müşteri Hizmetleri veya varsa yakınınızdaki bir Delta Bisiklet şubesiyle iletişim kurduğunuz takdirde çözüm sunmaktayız.

Geri