Scudo Sports

GEOTECH BOUNCER DIRT JUMP KADRO Hakkında Bilgisi Olan ?

Mert Altıkardeş

Daimi Üye
Tepki
126
(link)

GEOTECH BOUNCER DIRT JUMP KADRO
Hakkında Bilgisi Olan Nasıl Bir Kadrodur

KRON CRAZYHOP MU DAHA İYİ BU KADRO MU ?

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
Scudo
@Mert Altıkardeş

geotech de hem 26'' hem 24'' jant kullana biliyosun vede disk uyumlu aynızamanda çift pivot var burda satılan fiyatı 99euro kron crayz hop da 250 dolar

Çok güzel bir kadrodur. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok da sağlamdır. 6 Yıl garantilidir. açıları da çok iyidir.

ancak kadro acıları ve üzerinde kullanılan parcalarla tam bir hardtail DH gibi yani street amaçlı değil gibi yanlışmıyım???

@gvenc_mtb

Bence biraz yanlış
Kadro açıları derken... Üst borusu uzunluğunu, head angle ı ve seat tube uzunluğunu göz önünde bulundurarakmı kadro açıları downhill gibi dediniz? Ki ben hiç hardtail downhill görmedim orası da ayrı ya...

Neyse asıl konu olan kadroya gelincede, Biraz "da bomb" havası var bisiklette. Geniş lastik ebadına uygun arka çatal büyük avantaj olmuş. Ayrıca 24-26 jant seçeneğide son zamanlarda görmeye alıştığımız cinsten. Güzel görünüyor şimdilik. Eh birde garantisi varsa kadronun; o fiyata daha ne olsun derim ben

şu anlamda dedim belki biraz cahilce yaklastım bu acı konusuna ama..
bisikletin duruş şekli tam bir DH gibi yani maşa daha bi eğik yani daha bi nasıl söyliyim bani brass serisi bi bisikletle karşılaştırırsak
terimleri bilmiyorum ama kadronun alt borusuyla galiba seat tube???
maşa arasındaki açıdan bahssettim... daha bi dar bi açıya sahip ancak brass ta öyle değil daha geniş bir açıya sahip

bu dar acıya sahip olmasıda bu bisiklete daha bi DH havası katmıs...

ayrıca pinkbike ta hardtail DH yazarsanız norco marka bisikletlere rock-shox boxxer gibi maşa takılmıs halde sürdüklerini görebilirsiniz...

@gvenc_mtb

Norconun kendi sitesinde hiçbir hardtail da çift köprülü maşa yok. Sizin bahsettiğiniz bisikletler para içinde yüzenlerin hadi birde şu kadroya 200mm lik maşa koyayım diyip kadroyu bir kaç kere kullanıp kırana kadar çekilmiş olan fotoğraflar. :)

@Doruk Atay

ok anladım ne biliyimöyle görünce aa dedim hardtaillede yapılabiliniyormuş:) ama değilmiş öğrenmiş oldum...;)

peki bu geotech hakkında fikriniz nedir yani uygunmudur??
brassların falan duruşuna alışınca bu bşraz tuhaf geldi...

street yaparken nasıl olur bu kadro.?
emmuz sonu almayı düşünüyorum. crazy hop istiyodum.
buda bi albenili duruyo

iki kadroyu kıyaslarak tercihiniz hangisi olur.???

@gvenc_mtb

Benim fikrim Crazy Hop (medium size) tan yana... ilk çıktığında saolsun efor bisikletten Uğur abi test etmemi sağlamıştı. Geotech i kullanmadım hiç ama fotoğraflardan anladığım kadarıyla üst borusu kısa ve buda bunny hop, x-up, gibi hareketlerde dezavantaj. Ayrıca arka çatalda fazla uzun, onu kapamak içinde seat tube kısmını eğimli yapmışlar.
Eğer ikisi arasında bir seçim yapmam gerekseydi crazy hop u tercih ederdim

ben almayı dusunuyorum..parama gore....
street ıcın uygun mu ?
halıl abı onerdı.
saygılar.

geotech bouncer nasıl bir kadro şimdi bunu almayı düşünüyozda bu kadro saglammıdır hareket apıcaz filan atlıycaz zıplıycaz kırılma çatlama olurmu

geotech bouncer nasıl bir kadro şimdi bunu almayı düşünüyozda bu kadro saglammıdır hareket apıcaz filan atlıycaz zıplıycaz kırılma çatlama olurmu

Kırılacağını zannetmiyorum.

Geri