Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geotech Bouncer hakkında sorular ? :)

Hasan Berk

Üye
Tepki
20
Sizce başlangıç için nasıl? Açıları iyimi? 200tl fiyatına değermi? sedona XII ile giant brass arasında kaldım sonra bu kadroyu da gördüm ve sormak istedim bunları :)

Şimdi lütfen bana söyleyin Geoteckmi? sedonamı? giantmı? (fiyatına ve başlangıç seviyesine göre yorum yaparsanız sevinirim fiyatlarda aşşağıda)

Geotech sıfır olarak deltada 200tl
Sedona 2. eller 200-250 arası
Giant 2. eller 250-300 arası

Sizce hangisi?

Saygılar... İyi forumlar...

Scudo
kesinlikle giant

Arkadaşlar düşüncenize saygı duyuyorum ama Street süren ve bu konuda tecrübeli olanlar cevaplarsa benim için daha iyi olacağını düşünüyorum... Yine de çok teşekkürler saygılar...

@Hasan Berk

arkadaşım ben street sürüyorum geotech kadrom var açıları gerçekten çok iyi çok hafif tavsiye ediyorum.6yıl garantili daha ne olsun.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Berk
@yasin34

açılarının iyi olduğu nasıl anladın, arkadaşın tercihlerinde yazan diğer kadrolar ile karşılaştırıpda mı yazdın yoksa ben kullanıyorum iyidir mantığı mı ?

bu arada Hasan, bu sefer konuyu dağıtmadan cevap vericem :D tercihini bütçene göre Giant>Sedona>Geotech olarak yapmanı öneririm, birde kron crazy hop var, x11den çok farklı değil ama açıkçası x11den daha estetik duruyor, fiyatını bilmiyorum ama sen araştırırsın, çok büyük fark yoksa ve giant alamam dersen x11 yerine crazy hop düşün derim.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Berk
çok teşekkürler Gürkan abi hemen crazy hop'u araştırıyorum...

x11 bana daha iyi göründü ya krazy hop pek hoşuma gitmedi :S

Bnde Crazy Hop Var.
Sıfırı 350 TL Civarı.
Alırsan Brass Al. Almazsan Sıfır Crazy Hop Al.
Eski Kadrom Bouncer'dı. Koltuk Borusunun Yamuk Olması Bni Ktü Yönde Etkiledi

@Emirhan Atasöz

Sele borusunun yamuk olmasının eksisini anlayamadım... zaten sele ile pek işimiz yok değilmi? sonuna kadar inik olacak boruyuda baya kısaltıcam 5 santim filan kalıcak...

@Recai Yılmaz

Neden ?? :confused:

@HAKKI ÖZEN

peki açılar ? yoksa sadece hafif ve sağlam olması yetiyor mu ?

Bence Scott'un açıları Geotech'e göre kat kat daha güzel hafifliği konusuna gelincede üstündeki parçalar değiştirince hafiflicektir zaten. Ben Şuan 12' Scott Voltage yz35 kullanıyorum ve Çokta memnunum üstünde hic bir parça değiştirmememe rağmen 13,7 kilo felan. Ama tabi senin tercihine kalmış :)

@Recai Yılmaz

güzel, peki birde kadronun açıları diyince ne anladığınızı ve voltage ile bounceri hangi ölçülere göre kıyaslayıp ''scott iyidir'' kanısını çıkarttınızı açıklayında önerinizin nelere dayandığını anlayalım.

@Recai Yılmaz

İlahi hiç güleceğim yoktu :D :D YZ35 in açılarımı Bouncerden iyi? yz 35 bildiğin 16'' XC kırması ve parçalarını değiştirmemiş siniz, siz XMC maşayla hareket mi yapıyorsunuz???

• Beğen
Tepkiler: Konuralp Erdil
crazy hop harekete gelmez arkadaşım :) 3 adet parçaladım o kadrodan şuan geotechten çok memnunum kulakçığı dışında hiçbirşeyi kırılmadı şimdiye kadar :)

Geri