Scudo Sports

Geotech Kadrolar

Scudo
evet bunlar sadece Alu kadrolar için geçerli fiyatlar...

Evet aynen öyle karbon ve scandiumlar biraz daha pahalı ama sadece biraz :)

Bekleyin yaaa :D Az kaldııı

Çatlayacam önce alu ları bekledik şimdi sıra diğerlerinde...Ama bekleyen derviş muradına ermiş....

Sabrın sonu selamettir yaww :D

Beni düşün bir de nasıl heyecanlıyım bir bilsen :)

Geotech Kadroların Fiyatları Belli Oldu :D

Geotech Race 149 Euro (See Borusu, Sele Kelepçesi ve Furş Dahil)
Geotech Team 139 Euro (See Borusu, Sele Kelepçesi ve Furş Dahil)
Geotech Expert 79 Euro (See Borusu, Sele Kelepçesi ve Furş Dahil)
Geotech Karbon 699 Euro (Rulman Furş, Sele Borusu ve Sele Kelepçesi Dahil)
Geotech Oxygen 179 Euro (Aluminyum Ön Maşa Dahil)
Geotech Tandem 259 Euro (See Borusu, Sele Kelepçesi ve Furş Dahil)

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
@zzyzx

Delta bisiklet ilkleri yapmaya devam ediyor. Teşekkür ederiz...

@zzyzx

çok güzel bi haber, tamda kadro almak üzereyken. :D en yakın zamanda geliyorum :D

İan önce gelselerde binsek yaw şunlara...Ay pardon önce alıp toplamak lazım dimi :):):)

evet kesinlikle ama direk kadroya binme yeteegin varsa onu bilmem :d

hocam bende kron xc 4000 var geotech in karbon kadrosundan almak istiyorum net üzerinden sipariş verebile ceğim ve kadroyu görebileceğim adres varmı acaba ?

Merhaba,

Karbonların halen resimleri çekilmedi önümüzdeki günlerde onları da nete koyarız.. O zaman bir sorun olmaz. Alabilirsin de.. Şimdilik olanlar Race,Team,Expert ve daha alt modeller.. bir de yol kadrosu ile tandem var.. Zaten onların resimlerini görmüşsündür.

görüşürüz..

hocam birde birşeyi merak ettim diğerlerine göre karbonlara yani ucuz acaba bileşenlerde mi bir kalite oynaması var yoksa dierlernin kar marjlarımı aşırı yüksek çünkü 600-700 civarı karbon bir kadro sudan ucuz yahu :D

• Beğen
Tepkiler: ulas
Sevgili no_name,

Ona bakarsan Geotech aluminyum kadroların normalde olması gereken fiyatlar 200-400 arası olması gerekiyor.. Ama biz minimuma indirdik. Amaç herkes daha iy kadro alabilsin.

Bunlar bir yana bisiklet sektörünün dünya çapında hızla gelişmesi fiyatları düşürüyor. Düşünsenize eskiden bırakın bir kadro bulmayı bir küçük aksesuar için bir sürü dolar ve mark para veriyordunuz. Hatta daha eskilerde Türkiye'deki yarışçılar ülkemize gelen yabancı sporcuların kullanılmış eski giysilerini ve malzemelerini satın alıyormuş...

Günümüzde artık her şey gelişiyor.. Fiyatlar düşüyor.. Örneğin shımano fiyatları öncelere nazaran nasıl da düştü.. Rekabet ve serbest piyasa ekonomisinin faydaları işte.. Firmalar sürümden kazanıyor kullanıcılar ise fiyattan...

Ben öyle tahmin ediyorumki daha sonraki yıllarda 150-200 Euroya da karbon ve scandium kadro alınabilsin.. Çünkü gidişat onu gösteriyor...

Yine benim tezime göre ilerleyen yıllarda kaliteler maksimum düzeye gelecek. Bu defa pazarlama teknikleri ön plana çıkacak.. Belli başlı firmalar en iyi bisikletleri yapacak.. Sonuçta bu bisikletlerin az çok fiyatları ve kaliteleri aynı olacak. Yeni çıkacak teknolojiler hariç bu kaçınılmazdır. Bisikleti talep edenlerin hedefi en iyisini en iyi fiyata almak yönünde olacaktır. Arz edenlerin hedefi ise her zaman büyük hedefler olacaktır.. Büyük hedeflere ulaşmak için de fiyat indirimi ve kalite arttırımı yönünde olacak.. Son zamanlarda büyük firmalar Ar-Ge bölümüne karlarının büyük bir bölümünü aktarıyor oldu.. Eee bunun sebebi de artık insanların yeni yeni ve daha iyi ürünler istiyor olmasıdır..

Biz Delta Bisiklet olarak yıllardır en uygun fiyata en kaliteli bisikleti ve ürünlerini verme yönünde çalışıyoruz. Geotecler bunun en iyi örneğidir.. Artık aluminyum veya karbon olmasının bir önemi yoktur. Önemli olan herkesin ve her kullanıcının hem cebine hem de zevkine uygun ürünler olması. Sanırım biz Geotechlerle bunu başardık..

Kullananların memnun olacağına yürekten inanıyoruz..

saygılar

Ulaş abi birşey sormak istiyorum

Kadrolar TR de mi üretildi?
yoksa yurt dışında mı üretilip geldi???

Neden diyebilirsin...
Team kadro alt borudaki çıkıntı kalınlık ve boru şekilleri
Yüksek standartlarda üretildiğini gösteriyor
(tabi bu benim fikrim...)

Ve TR de uygun fiyata kadro ve bisiklet sattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum..
birçok kişi kaliteli bisikleti görüp farkı görebilecek

Tabiki yüksek teknoloji ile üretildi. Dünyaca ünlü Mosso firması tarafından üretiliyor.. Hatta daha önceki yillarda elimizde olan Mossonun bazı kadroları var fiyatları 400-500 Euro bizim 149 euroya sattığımız race modeli normalde çok daha pahali bir kadro.

Üretim yerlerine gelince Taiwanda üretiliyor. Zaten en iyi markalarında kadroları da Taiwanda üretiliyor. Gönül isterdiki Türkiye'de üretilsin ama ne yazıkk olmuyor..

Kadrolarda teknoloji bir yana dizayn ve ek yerlerindeki destekler çok iyi.. Zaten yavaş yavaş yayılınca kalitesini kendiniz görürsünüz... Benim demem çok da önemli değil..

BU arada Geotech alanların da yorumunu bekliyorum. Böylece daha objektif yorumlar olur.

Ulaş yarın uğramaya çalışacağımda kadroların scandium olanları ne zaman gelir ve fiyatları ne olur

umarım 19" boylarıda gelecek sene üretilir.. :(
kadroları çok beyendim.. ama 85cm bacak var bende :p

Buyuk kadroların örnekleri var.. Yarın gelirsen bakarız. :D

Geri