Scudo Sports

Geotech Kullanıcıları Kulübü

Geotech Rove 22.yil bayan 26.3 jant Chrome-moly kadro 18 vites şehir bisikletini deltabisikletten 1200 TL almayı düşünüyorum vites Shimano serisi. Sizce bu fiya
Geotech Rove 22.yil bayan bisikleti 26.3 jant gövde Kro-moly kadro olarak geciyor. vitesler ve ruble Shimano, teker Melda. 1200 TL. Bu kadrolar nasıldır.? Alüminyum a göre ağır mıdır? Bu fiyata uygun mu?Geotech hiç kullanmadim çevrede de yok ama internette araştırırken gördüm.

Carraro,kron,Salcano,Bianchi bakiyordum
İkinci el Geotech 28 jant bayan 2018 üretimi buldum az kullanılmış uygun fiyata. İkinci el tavsiye eder misiniz? Parçası kolay bulunuyor mu? ikinci elde bisiklet bakımı nasıl oluyor özel yağı var mı?
Aslında iki bisiklet alacağım biri kızıma. (13 yaşında boyu 1.63)biri kendime (boy 1.70) şehir bayan, kizima yarı dağ bayan bisikleti önden tek amortisorlu. Geotech hangi boy ve jant bize uygun olur. Düz asfaltta kullanacağız ama ufak tefek girinti ve bayır için amortisörlü istiyorum.
1000 ve 1250 TL bütçe ayırdım ikisine de önerileriniz olur mu? Bu fiyatlara alüminyum bisiklet var midir ya da en hafif çelik ne önerirsiniz? Evde 26 jant Salcona dağ çift amortisörlü unisex bisiklet var çok ağır

Scudo
Arkadaşlar, benim bir arkadaşım 2. elde malum sitelerden birinde Geotech Street marka/model bir bisiklet bulmuş. Fiyatına 1700₺ yazmışlar. Bisiklet hakkında hiç bir bilgim yok. Bu bisiklet fiyatına göre sizce görülmeye değer midir? Netten de pek bir bilgiye ulaşamadım. Bilgi sahibi olan bir arkadaş var ise ve bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Bisikletin malum sitedeki görsellerinden anladığım kadarı ile 7005 Alloy kadro. (11,5 kg. yazmışlar). 21 vites. Şehir bisikleti gibi.
Arkadaş bisikleti şehir içinde kullanacak. Hafif bozuk yollar da mümkün.
Alta bir iki görselini ekleyeyim.

1614666061212.png 1614666074906.png 1614666086890.png 1614666111412.png

Selamlar, az önce konu açabildiğimi farkettim ve bir soru sorarak ilk konumu açmak istiyorum. Geotech'in böyle bir bisikletine sahibim. Garip bir şekile sahip fakat hiçbir yerde bu kadro hakkında bir bilgi bulamadım. Üzerinde de herhangi bir model ismi yok. Bir bilgisi olan var mı? Kadro bu arada çelik sanıyorum yahut hi ten onu nasıl anlayacağımı bilmiyorum. Teşekkürler..

Dosyalar

• FB8CA22E-A977-491F-A333-20DAA68371A5.jpeg
    FB8CA22E-A977-491F-A333-20DAA68371A5.jpeg
    150,5 KB · Okunma: 32
geotech belgium 4.0 model yol bisikleti hakkında pek bilgi bulamadım internette. ikinci el olarak alacağım ama ilk elden görme şansım yoktur. sora set var üzerinde. bilgisi olan biri yardımcı olursa çok güzel olur. inşallah geotech kullanıcıları kulübüne ben de fotoğraflarımı yüklerim :D

Geotech manic 26 inç karbon MTB kadrosu almayı düşünüyorum delta bisiklet ten 5200 TL ye , ne dersiniz , nasıl bilirsiniz

Geotech manic 26 inç karbon MTB kadrosu almayı düşünüyorum delta bisiklet ten 5200 TL ye , ne dersiniz , nasıl bilirsiniz

Hardtail modellerde 29 inç standart artık. Bizim gibi boy fakirleri de small 29 inç kadro bulamadığından 27,5 inç kullanıyor. Ancak 29 inç parçaları piyasada git gide daha baskın olmakta. Şu an bisiklet toplasam 29 inç toplardım. Bu almayı düşündüğünüz kadro en az 5-6 yıldır rafta duruyordur. Üstüne takacağınız jant seti falan da öyle olur. Bisikletçilerin ellerinde tek tük var. Çünkü firmalar artık 26 inç için orta/üst seviye komponent üretmiyor. İleride başlarına bir şey gelirse yerlerini doldurmakta zorlanırsınız. Bisikleti satmaya kalktığınızda da zorlanacağınızı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sywolf
Hardtail modellerde 29 inç standart artık. Bizim gibi boy fakirleri de small 29 inç kadro bulamadığından 27,5 inç kullanıyor. Ancak 29 inç parçaları piyasada git gide daha baskın olmakta. Şu an bisiklet toplasam 29 inç toplardım. Bu almayı düşündüğünüz kadro en az 5-6 yıldır rafta duruyordur. Üstüne takacağınız jant seti falan da öyle olur. Bisikletçilerin ellerinde tek tük var. Çünkü firmalar artık 26 inç için orta/üst seviye komponent üretmiyor. İleride başlarına bir şey gelirse yerlerini doldurmakta zorlanırsınız. Bisikleti satmaya kalktığınızda da zorlanacağınızı düşünüyorum.
O yüzden 27.5 a yöneldim, ama biyerde 29 jant 39 cm giant talon1 vardı onu aldım yarın gelicek

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Herkese merhaba, geotech mode 29 econ 4 almayı düşünüyorum, daha önce kullanan oldu mu, geotech markasını da açıkçası çok bilmiyorum memnuniyetiniz nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaslar geotech belgium 3.0 28 jant yol bisikletimi satmayi dusunuyorum ilgilenen yazabilir
0543 590 1622

Carbo race yine değişim geçirdi.. 20221218_062223.jpg
Vede artık bir manic mtb sahibiyim 20221224_095322.jpg

• Beğen
Tepkiler: ag249
Geri