Scudo Sports

Geotech Neon

Adem Gül

Forum Demirbaşı
Tepki
215
Arkadaşlar ilk profesyonel bisikletim olan Geotech Neon u nihayet almış bulunmaktayım. Biraz araştırma yaptım ve bisikletin bu kadar seviliyor olması çok hoşuma gitti. Çok hafif bir kadroya ve donanıma sahip. Acera ve shimanodan oluşan vitesleride oldukça ilgi uyandırıyor. Henüz tek pedal bile çevirmedim ama havalar güzel olunca çıkarcam inş dışarı :D

Scudo
Hayır olsun.Güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Gül
Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Gül
@Adem Gül

Bence Dışarı çıkmak için havanın güzel olmasını bekleme :) KArda bile bisiklet sürülebilir :D

@Adem Gül

Sonuçta Güneşli havada sürünce de çizilecek ya da bir yerine bir iz olacak ve o zaman sürmediğin günlere hayıflanacaksın :)

Valla odamda öyle duruyo arada bi gidonuna dokunuyorum kıyamıyom :D Evde sürecem en sonunda utanıyorum :D:D:D

İlk siftahımı yaptım hadi gözümüz aydın :D:D

Hayırlı olsun. Bu kadar bisiklet sevdalısı bekleme sür diyorsa bi bildikleri vardır :) 7/24... ( yol bisikletimi aldığımda evde kullanmıştım tehlikeli oluyor dışarı çıkman isabet olmuş :D )

üzme aleti bas pedala, bir güzel kirlet, sonra temizlemeye başla Allahım bu kirin altından çizik çıkmasın diye dua et, oluşmuş olan en ufak çizikle moralini boz, tertemiz hale getirip karşısına geç 5 dakika izle işte o zaman tam tadını almış oluyorsun bence.

Geri