Scudo Sports

Geotech Race Kadro

@gocmar

Kisilikli bir durusu var. Gule gule kazasiz belasiz kullanin. Bu arada en kisa zamanda spd pedala gecmenizi tavsiye ediyorum.

Scudo
herkese teşekkürler.
bir süre bu şekilde kullanacağım.maddi olarak biraz zorladım kendimi onun için toparlanmak için biraz zamana ihtiyacım var.Birkaç eksiği ve değişmesi gerekeni var onları da zamanla hallederiz.

@hakano
Merhabalar, arkadaşımıza spd pedal tavsiyesinde bulunmuşsunuz.Ben spd pedal kullanmadım ve artıları ne olur diye merak ediyorum. Bir de daha fazla düz yol ve 8-10 km lik küçük arazi turları yapıyoruz. Sizce ben de spd ye geçmeli miyim?Teşekkür ederim.

Aynen düşündüğün gibi düşünüyorum ben de. Eski yıllardan kalma bir bisikletim var hala kullanıyorum. İlk önce vites-fren kolları aldım. Daha sonra arka aktarıcı ve ön aktarıcı. Şu an bu parçalar üzerinde monteli. Yeni ruble, aynakol, pedallar, zincir, arka göbek, fren bacakları aldım fakat monte etmedim daha. Şu an 1-2 ay daha idare edip Rock Shox dart2 maşa ve Geotech Team veya Mosso Turmoil bir ihtimal de Amoeba Hussar kadro almayı düşünüyorum. Bu üçü arasında daha karar vermedim. Eğer ben de birden hepsini alacak olsam bütçem yetmeyecekti. Senin düşündüğün gibi yapıp parça parça alıp kullanıyorum şu an. Keşke yapmasaydım da demiyorum yani. Parçaları burada yani Konya'da biraz daha pahalı görünce alışverişi internetten yapıyorum daha ucuza dek geliyor ayrıca kargo ücreti de vermiyorum. Parçaları almadan önce iyice araştırmanı tavsiye ederim. İnternet sitelerinde mümkünse gezmediğin bisiklet sitesi kalmasın :) Daha sonra bulunduğun yerdeki esnafları gez fiyat karşılaştırması yap ona göre karar ver. Hayırlısıyla bu işin içinden ikimiz de çıkarız inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin ARICAN
@Faruk ÇUBUKCU

merhabalar.ben ilk önce kadroyu aldıgım için eski bisikletin malzemeleri olmadı yeni kadroya.(maşa,arka ve ön aktarıcılar.)bir de kalan parçalar kalitesiz oldugu için takmaya da pek aklım yatmadı kadroya zarar falan verebilir diye.onu için bütçemi zorladım biraz,çevremden de borç aldım epey ve forumdaki ikinci el malzemelere yöneldim.bu şekilde iki hafta gibi bir sürede bütün parçaları tamamladım ve 2-3 gün önce de bisikleti topladım.

sıfır kullandıgım malzemeler : kadro,ruble,ön aktarıcı,sele,iç-dış lastikler,elcekler,pedallar
ikinci el olanlar :vites-fren kolları,maşa,arka aktarıcı,gidon-gidon boğazı,aynakol,orta göbek,jant setleri,kaliperler,rotorlar

Bence sen de düşün ikinci el.çok uygun fiyata güzel parçalar var forumda.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Sitemizdeki 2.el ilanlarına bakıyorum zaten. Aynı zamanda sıfır parçaların da fiyat takibini yapıyorum. Bende de bir huy var işte 2. el ürün kullanmayı sevmiyorum. İçim ısınmıyor yani. Hani insan bisikletiyle konuşmak ister ya bazen :) 2.elde sanki biraz daha soğuk oluyorum :) Bu arada hayırlı olsun demedim hayırlı olsun. Güzel duruyor gerçekten. Kazasız belasız binmen duaları ile. Bir de bisikleti ne kadar zamanda topladın?

@Faruk ÇUBUKCU

Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Yaklaşık 2 haftada parçaları tamamladım.Bir kaç saatte de birleştirdim :)

Çok güzel. Ben hala toplamaya uğraşıyorum:) Tam diyorum bu ay rahata çıkacağım borçlar çıkıyor hep öbür aya devrediyorum malesef. Elimizde kalanla da mümkün mertebe tamamlamaya çalışıyorum.

resmımden de görecegınız üzere hemde şık bi kadro. :) kalitesi tartısılmaz. oldukca hafif bi kadro. üzerine güzel bide set döşediginz zaman biisklete derman yetmez... :)

Kardeş teşekkür ederim yorumun için. Ben de seninle aynı fikirleri paylaşıyorum. Kadroyu alalı ve bisikleti toplayalı bir seneyi geçti ve kesinlikle çok memnunum kadromdan da bisikletimden de :)

Ve bisikletimin şu anki durumu aşağıdaki linkte :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1103585#post1103585

Bu arada sen de konyadaymışsın ve geotech race sürüyormuşsun şaşırdım çünkü konyada başka hiç geotech race görmemiştim :)

ben bi kere görmustum :) önümden geçti belki sizdiniz o geçen. son anda farkettım. bendede vardı bısıklet. bi an düşündm benım bisiklet mi gitti diye :) gercekten harika bi bsiiklet. sizinle görüsmek isterim. nerde oturuyorsunuz ? :D

@cenqizhan

Bosna Hersek'te oturuyorum ben sen nerede oturuyorsun? Fotoğraflarına baktım biraz samet gözüme ilişti orada. İki kez tura katılmıştık birlikte onunla.

evet sametle beraber tura cıkıyoruz :) bende merkzde oturuyorum fatih ısıklarda . kampuse gelırım hep okula bisikletle. :D denk gelmedi hiç.

Yaaa :) benden nasıl bahsedersınız sız :) habersız habersız bı tane daha kardes gelıor sıze bende Geotech almayı dusunuorm hayırlısı bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin ARICAN
@cenqizhan

Şimdiye kadar denk gelmedi denk gelmedi bak bu gün de iki defa denk geldi kısmet :)

@A.Samet Topcuoglu

Çoğalıyoruz Konya'da :) Kadroyu çatlatmışsın samet üzüldüm ama yeni bir kadro almak için de fırsat olmuş. Geotech Race kesinlikle çok güzel bence, düşünmeden alabilirsin :)

evet abii kısmey işte 2 defa karsılastık dün :) sametcim temiz bitane bulursan al tabi ki :)

Geri