Scudo Sports

Geotech Race mi Trek 8500 mü?

Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
Arkadaslar su an elimde bianchi alikut slx d var, cuma gunu satiyorum ve yeni bir kadro almam lazim, yukarida belirttigim 2 kadro arasinda kaldim, ikiside 2. El ama tertemiz, trek 2008 model, geotech de o civar birsey, trek 1650 gr kirmizi noktali aluminyum, geotech 1550 gr aluminyum, trek 31,6, geotech 27,2(bunu niye soyledim cunku sele borusu daha ince olan kadrolar daha iyi oluyor diye biliyorum), gelelim fiyatina, geotech (18")kadro kulagiyla 400 TL, trek (19")kadro kulagi, sele kepcesi ve furc takimiyla 800 lira, sehir ici bol hareketli suruyorum, slx set,fox f32 rl100, dt swiss 240s set e sahibim, siz olsaniz hangisini alirdiniz?(boyum 1.80 bu arada)

Scudo
Trek iyidir geotechi sevmem, tamamsn kisisel zevler, sele borusu dar kadrolar daha iyi degildir, daha kotude degildir.8500 rijit geotech ayni performansi vermez geriye kalan malzemede iyiymis, iyk bir kadro al derim.

800 liraya daha iyi kadro bulunmuyor mu ? Geçenlerde 450 liraya Trek 6000 kadro görmüştüm sanırım bu forumdaydı

edit: 2011 modeldi sanırsam

şu an seçimim geotech neden derseniz kullandım ve açıları bana uygun geldi(sanki biraz küçük gibi geldi ama), trek i kullanamıyorum çünkü üzerinde komponent yok, bilemediğim bir şeyi de almak istemiyorum, 1000 liraya kadar sınırım var(belki biraz daha aşabilir) sizin öneriniz varsa bakabilirim. Specialized a mı yönelsem diyorum, sıfır 820 liraya specialized stumpjumpjer comp ht var 19" ya da specialized stumpjumper ht m5 19" kadro var 1400 TL ye onu mu alsam diyorum(furç takımı sele borusu dahil fiyattır.), kafam çok karışık lütfen yardım edin :S

Ben yerinizde olsam Specialized tercih ederdim. Trek de iyidir ama 800 liraya 2008 model kadro alacağınıza 850 liraya sıfır Specialized almanız çok daha mantıklı. Neden Specialized derseniz, üst sınıf kadrolarını denemiş biri olarak bu markadaki yüksek mühendislik beni gerçekten etkiledi. Siz alüminyum alacaksınız gerçi ama özellikle karbon kadrolarının kullanım hissiyatı cidden fark yaratıyor. Alüminyum kadrolarda da bu markanın üstünlüğü olduğunu düşünüyorum.

specialized s works stumpjumper kırmızı olanımı diyorsunuz, içlerinden en iyisi o bence ama oda yeni bir kadro değil ama 8500 ile 600 lira farka değermi bilmem geotec e yaklaşmayın bile bunların arasından

Kullanım tarzımı tekrar söylüyorum: şehir içi asfaltta sürüyorum, yaz gelsin arazilerede gideceğim, bol bol hareket yapan bir insanım o yüzden kadronun altımda akması lazım, şimdi aklımdaki kadroları tekrar yazıyorum(geotech neden bu kadar kötüleniyor anlamadım gitti ? )
1. GEOTECH RACE 18" Alüminyum 7005 1550GR (2. el alacağım en son 400 lira olacak, temiz kadro )
(link)
2. GEOTECH ARGON 1190 GR ( Delta bisiklete gidip bakacağım, sıfır alacağım 900 TL(nakit alacağım için pazarlık yapabilirim), en kötü 18 boy olursa almayı düşündüğüm kadrolardan, sağlamlığı hakkında bir fikrim yok, malzemesi ne daha onu bilmiyorum)
(link)
3. Trek Alpha 8500 1650 GR Kırmızı Noktalı Alüminyum 19"( 800 lira diyor ama 750 ye alırım, temiz kadro, sadece 2 ay kullanılmış, aklıma takılan aynı bisikletçide bu kadrodan 2 tane var, birisi hiç kullanılmadan satılmış, birisi işte benim alacağım 2 ay kullanılmış, demek ki kadro dandik demek mi oluyor bu?)
(link)
4. Specialized Stumpjumper Comp HT 19" Alüminyum( fiyatına göre iyi bir kadroya benziyor, bu güne kadar 2 tane specialized kadro deneme şansım oldu, birisi küçük olduğu için(15.5") hoşuma gitmedi fakat çok güzel hareket yapılıyordu stumpjumper ın dünya şampiyonu kadrosuydu ve alüminyumdu, diğeri rockchopper 17" lik modeli hiç hoşuma gitmedi, yeni alacağım kadro 820 lira ve sıfır olacak)
(link)
5. Specialized Stumpjumper HT M5 19" Alüminyum ( sıfır alacağım, 1400 TL, yanında sele borusu vermesi beni 100-200 lira ekstradan kurtarıyor, eğer param olursa hiç düşünmeden bunu almayı planlıyorum ama bu fiyata daha iyi önerileriniz varsa merak ediyorum)
(link)

Kadrom yok şu an :confused: cevaplarınızı acil bekliyorum, 1500 liraya kadar 18-19" olacak kadro önerilerine açığım.

Daha çok talep gören ölçüler diğerlerine nazaran daha pahalıya satılabiliyor, evet.

Geri