Scudo Sports

geotech race vs kron xc1000

geotech race ile xc 100 arasında oldukca fark var kalite ve hafiflik saglamlık geotech daha tercih edilir yönlere sahiptir kuskusuz
geotech 2008 yılında yeni bir kadro ile daha imza atacak daha hafif ve daha iddialı

Scudo
geotech race ve team kadro almıştım daha toplayamadan sattım ama çok rahatça söyleyebilirimki hafiflik yönündan krondan kat kat iyi.sağlamlığını test edemedim ama kron xc1000 double butted geotech race ise triple butted buda geotechin krondan daha sağlam olduğunun bariz bir kanıtıdır.onun dışında arkadaşlarında söylediği gibi geotechlerin arka ve ön kısmı daha orantılı buda yokuş çıkarken veya inerken bisikletin arka veya ön kaldırmasını gengelliyor.bnim tercihim geotechten olurdu fakat geotechlerin sabit kadro boyu var bu nedenle boyunuza uygun kadro bulmanız sorun olabilir ....

Ben geotech derim çünkü kron'ların kadrolarından ses geliyor çıtırtı sesi bundan şikayetçi olan bir kaç arkadaşım var ve araştırmama göre her kronda bu ses mevcut :)Bence geotech

Açıları çok güzel.Fiyat/performans kriterleri,ağırlık çok dengeli.Arkadaşımda var.İyi malzemelerle toplanırsa çok karizmatik bir bisiklet olur diye düşünüyorum.Arazi şartlarında denedik.Çok dengeli bir kadro.

geotech race den şaşmamak lazım 7005 alu olmasıyla hafilik ve esneklik kazanmış durusu acısı gayet tercih sebebi

konu kapanmış ama yinede görümü koymadan duramıyorum tabiki rece

bence de xc 1000 daha iyi ve bende almayı düşünüyorum.sadece kadro satan varsa alabilirim. :D

Çıtırdı sesi eski kron ve sedonalara mahsus. Yeni kron ve sedonalarda bu ve esnemeye bağlı sorunlar ortadan kalktı "diyebiliriz".

Ben şunu anlamadım. Niye 1000? Race in rakibi xc4000 dir 1000 değil arkadaşlar. İki kadro aynı mı bilmiyorum. Ama xc4000 de tercih edliebilir race de. İkisi birbirine çok yakın kadrolar.

Geotech race Mosso Falconun aynısı bildiğim kadarı ile. Yani sadece boyası farklı. Falcon ise tam kendini kanıtlamış bir kadrodur. Bu yüzden geotechin yeni olması birşey ifade etmez, sonuçta falcon.

Race kullananlar her zaman sertliğinden memnunlar, bunu dile getirirler. Ben olsam Race alırdım.

Geri