Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Geotech Race Yollarda -*2*-

çok güzel bir geotech güle güle kullan ağırlık nedir acaba çok merak ettim

• Beğen
Tepkiler: madaxe
Scudo
Kemal Abi bisiklet süper oldu bence nazar değmesin. Aaahh aahhh benimde böyle bisikletim olcak mı acaba... :) Ağırlık benim bildiğim en son 10450 gr.dı ;)

Fotoğrafları esat abinin orda çektiğini şık diye anladım.Bisiklet gerçekten harika bol pedallar.

• Beğen
Evet aynen Esat Abi nin orada çekildi. Lastikleri orada değiştirmiştik. Zaten devamlı orada toplanıyoruz...

Bu arada ağırlıkta Emrenin dediği gibi 10,420 lerde. kısmetse 9 lu lara da inecek...

Bisikletiniz hayırlı olsun, bir nazar boncuğu şart buna artık :)

• Beğen
cok hoş bişey sadeliğin güzelliği beyazın şıklıgı ıle bulusmus amoeba scud'u anımsatıyor gozumde...

• Beğen
çok güzel olmuş ya hakkaten kazasız pedallar

• Beğen
Çok teşekkürler...

tüm bisiklet dostlarına kasasız pedallar...

abi ellerine sağlık renk uyumu süper çok yakışıklı bisiklet takım elbiseli artist hayırlı olsun darısı benim gibilere...

• Beğen
İnşallah Muhammed seninde istediğin gibi bir bisikletin olur ...

Kemal abi, az evvel resimlerden yakından inceleme fırsatım oldu, beyaz renk parçalar birbirleriyle çok güzel denk gelmiş.Sadece ve kontrast bir uyum yakalamayı başarmışsın.Dediğin kadar varmış alet :) iti günlerde kullanman dileğiyle.

• Beğen
@madaxe

çok harika bir bisiklet kazasız belasız çisiksiz bool pedallı günler dilerim:D:D

• Beğen
Tepkiler: sadana
Dediğim gibi Fatih aklımda bir kaç değişiklik daha var. Kısmetse pazar günü bol bol konuşuruz. Gerçi benim 4 te iş başı yapmam lazım ama arkadaşı ayarlayabilirsem 1-2 saat kaçamak daha yaparım...

Senin gönderdiğin jant seti takıldı. Sele kelepçesi şu anda en çok gözüme batan kısmı. Aynakol yeni model xt olursa göze hitap olarak biraz daha hakim olacak. Bunun haricinde hemen hemen hepsi tam oturdu sayılır. He bu arada birde fsa 27.2 beyaz sele borusu hala aklımda :)

Kemal abi çok güzel ve güzel bir donanım var.ALLAH kaza bela vermesin.Güzel gezileri^'nin olması dileğiyle..Paylaşımın için tşk ler.İyi Forumlar..

• Beğen
Teşekkürler Ali

Bugün Bursa yarışında bana parçaları temin eden Fatih(ultegrax )ve Gürkan Şenürk le tanışma fırsatı oldu.
Buradan bir kez daha onlara teşekkür ediyorum...

Üzerinde birkaç değişiklik daha yapıldı. jant seti değişti. Şu anda akıcılığı çok güzel oldu. Fatih ve Gürkan siz olmasaydınız ben ne yapardım...Allah razı olsun sizden...

Geri