Scudo Sports

Geotechiniz hangi model?

HarryBlade

Daimi Üye
Tepki
42
Benimki bu , beni hiç yolda bırakmadı .Severek biniyorum. Sizde fotoğrafını koyarsanız Geotech marka bisikletinizin konuşabiliriz bisiklet hakkında? Bir sorum olucak ön disk frenim tuzlu suda paslanmış yada küflenmiş ..Delta bisiklete götürdüm adam birşey sıktı falan ama şu an hiç bir şekilde tutmuyor..çok kötü oldu önceden daha iyiydi..Diski mi değiştiricem yoksa balataları mı?

Scudo
@HarryBlade

Bende geotech team kulanıyorum disclerde tutmama olduğu zaman kaliperin oradaki balataları zımpara kağıdı ile zımparalarız ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum genelde balatalar aynalandıgı zaman zımparalıyoruz doğruusunu bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir
NOT:Bisikletimin fotosunu 1 haftaya kadar forumda sizlerle paylaşacagım iyi forumlar iyi akşamlar

(link)

Benimki de bu model. Daha dün aldım, Kızıltoprak'dan (Delta mağazası) Kozyatağına kadar gittim. Sıcak olduğu için molalar verdim ama yolculuk rahat geçti, memnun kaldım bisikletten. :)

benimkide ascent bana göre gayet başarılı

Ben de bir Neon kullanıyorum. Bana göre geotech'in kadrosu en güzel bisikleti bu. Bir resmini koyarim haftasonu. Elimde sıkı bir değişimden geçti :)

selam arkadaşlar geotech in sherpa modelini almayı düşünüyorum ,düşüncelerinizi bildirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler,

bende expert kullanıyorum.

kardes bnde expert vat eger atlayıp zıplivaksan en iyisi o nedn bilmiyorum bisiklete hiç bise olmuo bu arada dis firenini deistirsen daha ii olur isini garantiye almıs olursun resmi koyamadım daha sonra koymayı denicem xD

Bende Expert kullanıyorum : ) Şimdilik memnunum turlarlarda yeterince işimi görüyor.

Geri