Scudo Sports

Geotechiniz hangi model?

Scudo
Arkadaşlar çok özel bir bisiklet yapıyorum. Tamamen bağımsız bir model. Şuanda ekipmanları hazırlıyorum önümüzdeki günlerde sizlere sunacağım.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@ulas

Kesinlikle beklıyoruz...Ortakoy magazanızda balatalarımı degıstırdım.Gayet guzel bır showroom olmuş.Guleryuzlu bır hızmet gordum ve 24.50 tl olan balataya 25.00 tl verdım.İşçilik 50 krş'a halloldu :) Tebessum ederek magazadan cıkıverdım :) ve Geotech Marka TT Bisiklet vardı.Sitenizde goremedım ama mağazada gorunce gozlerım kamastı :) Ayrıca Geotech Air bisikletin stok haldeki ağırlığı nedir ??? İyi forumlar..

slm benim geotecht bedenim var acaba maşa olarak hangisini tavsiye edersiniz bisikleti baştan düzüorumda modeli expert

race kullanıyorum kadro kırılana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum çok memnunum.

bende 3 hafta önce 2 tane geotech ascent aldım..disk fren benim, v fren eşimin..çok memunuz şimdilik..

giant once yol bisikleti vardı( 1999 ya da 2000 yılının) kadro ve maşa borusu yamuldu. Çok sert bir şekilde çukura girmememe rağmen. herneyse bisikleti rapid kadroya aktardım. durum gayet iyi.

arkadaşlar geotech almayı düşünüorm da 250-350 fiyat aralığında hangi modeli önerirsiniz acaba?

@umutkahraman

Galiba ben de kırılana kadar değiştirmeyeceklerdenim.:)
Belki aşırı çizik olursa boyatmaya çalışırım, boyayı beğenirsem yine sürmeye devam.:in:

Geçen gün ascent aldım. Selesinin arkamı ağrıtması dışında memnunum. Kılıf düşünüyorum.

geotech race kullanıyorum, hafifliğinden ve kadro açılarından çok memnunum,
ama kadro boyu dolayısıyla daha büyük bir kadroya geçmem gerekecek

Geotech Team 2010 Full Deore aldım çok memnunum daha tam anlamıyla tadına varamadım...

Geri