Scudo Sports

Geri döndüm işte yeni hali

benim demir yığını bianchiye göre muhteşem olmuş:)kazasız belasız sürüşler

Scudo
az sonra en yeni fotolarını dün yapıldı ama akşam olduğu için çekemedim şimdi koyucam

maşallah deyin yaw nazar deyecek :) gülerek kullanman dileklerimle :)

Maşallah Recep,Hussar tanker gibi olmuş:p
Çok güzel olmuş gerçekten,sticker'lar, inşallah sana uğur getirir;)
güle güle kullan kardeşim,kazasız belasız

teşekkürler bülent abi çok saol bitanecik abim idris abi:D

bisikletın ınsana hadı kalk trıal yap dıyo sankıı.eglencelı wakıtler gecırecegınız bellı.gule gule kullan .bende hoplama we atlayısları cok sewıorum.kron zeonu bugun ıtıbarııyle sattım we sedona skandıum almaya karar werdım umarım sıntonun yasadıı talıhsızlıklerı bende yasamam we kadrom zeon gıbı bana dayanabılır:D
ıyı forumlar...

ilk fotoğraf sanatsal bir kare olmuş :) bisikletin de güzelmiş. keyifli sürüşleer ;)

sticker lar on numara olmuş burdan daha güzel gözüküyo.E bisiklet süper,fotolar süper.daha ne bekliyosun.atlasanaaa:D

• Beğen
Tepkiler: torres_9
Hepinizee teşekkür ederim elimden geldiğince bişeyler yaptım hepinize teşekkür ederim tekrardan

döndüğüne çok sevindim,bisikletine ise diyecek kelime yok,Türkiye de gördüğüm bu tarz da kaliteli bisikletlerden bitanesi

Ben dedım en fazla 1 hafta dıe:D bnde surmyorm 2 haftadır fln :( gel bı ara surelm canım sıklyo:D

dayanamadı bızımkı:D bellıydı döncee sonunda döndu:D :Skull-175 mnyak kuzenım benım:cool: :D hade hayırlı düşüp kalkmalar bize:D:D

Geri