Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gezi sırasında yolda bulduğumuz enterasan nesneler

Scudo
Bugünlerde bu başlığı açmayı düşünüyordum. 2 yıl önce açılmış zaten.

Ben çalışan, sağlam bir şarj aleti bulmuştum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@A.l.t...

Bildiğim kadarıyla bu zil koyunlara takılıyor, duvar zili olmasa gerek.

Sıfır iphone kablolu kulaklık.Orijinal hemide :)

@yavuzkosarevet bende davar yazdım zaten duvar değil.?

Yaklaşık birkaç ay önce yüksek tempoda geliyordum bir kavşaktan geçerken soldan gelen arabanın frene basması gerekti sinirlendiğinden midir bilmem arabadan birşey fırlattı bisikletin arkasına biryere değdi o anda segment yapıtığımdan dolayı durmadım segment bitince dönüp ne attığına baktım araç içi şarj aleti fırlatmış :acpsnr: cebime attım eve getirdim öyle duruyor çalışırmı bilmem :koptum:

Domuz kafatası üst kısım büyük ihtimalle. Burun arkası delikler (Kafatasındaki) ipucu olarak değerlendirildi. :):)

• Beğen
Tepkiler: Enes YIKILMAZ
186642

Bu otomobili sahilde tur atarken arada bir görüyorum. Bu otomobil İstanbul Anadolu Yakası Kartal idonun az ilerisinde yer alıyor. Kimilerine paslı bir teneke gibi görünebilir ama ben bu araca çok derin anlamlar yüklüyorum. Sonuçta bu bir otomobil ve otomobil ülkemizde her daim alması az veya çok zor olan bir değerli eşya oldu. Bu otomobil de bir zamanlar 0 km idi ve ilk sahibi bunu alabilmek için kim bilir kaç yıl it gibi çalıştı, Tofaş bayiye parayı verdikten sonra kim bilir kaç ay Bursa'dan bu arabanın gelmesini bekledi, beklerken ne kadar heyecanlıydı kim bilir. Aracına sahip olduktan sonra belki her hafta büyük bir şevkle yıkayıp parlattı, kimi zaman kimi yerde "sürtecem, çizecem..." diye korkar korka sürdü, yolda kaportasına, camına taş değdiğinde içi çok fena gitti ve ilk fırsatta rütuşladı muhtemelen. Belki de arabada püsküvüt yiyen çocuklarına kızardı paspaslar, koltuklar kırıntı olacak diye... Nasıl oluyor da bir zamanlar ilk sahibinin gözünün bebeği olan bu araçlar eninde sonunda böyle kenara atılıp leş duruma geliyor, hiç aklım almıyor.

Geri