Bende de bu model var; alalı sanırım 3 ay kadar oldu. Sirkeciden (delta bisikleti geçince yolun sonundan sola dönünce sağdan ikinci veya üçüncü dükkan) almıştım. Ben de şehir içinde kullanıyorum.
Yukarıda Bianchi yapıyor denilmiş ama Ghost ayrı bir marka ve ülkemize parçaları birleştirilmemiş olarak geliyor. Sadece izmirde birleştirme işlemi yapılıyor.
Kadro olarak gerçekten güven veriyor. Selesi çok yumuşak dolgulu değil ama rahatsız etmiyor. Amortisörlü maşası RST marka kilitlenme özelliği var, iyi çalışıyor ama frenlerde çok hafif titreme yapıyor. Bir önceki bisiklette ellerim titreşimden ağrırdı ama bunda öyle bir ağrı olmuyor, titreşimleri iyi engelliyor.
Frenlerde tektro hdc 300 hidrolik fren sistemi var, ben genel kullanımda (düz yol, yokuş aşağı vs) performansından memnunum; sert sıkarsanız arka teker çabuk kilitleniyor.
Gidonu bir önceki bisikletimden daha geniş, bu da hakimiyeti ciddi anlamda etkiliyor. Yalnız sıkışık trafikte araçların arasından geçerken biraz geniş kalabilir. Yine gidon genişliği vücudu daha geniş pozisyona soktuğu için yüksek hıza çıkmayı biraz engelliyor.
Lastikler hafif dişli yapıda; hafif arazide işe yararlar ama şehir içinde yağışlı havalar haricinde hızlanmaya olumsuz etkisi var. Benim ilk aldığım parça bir çift sırt deseni silik yapılı lastik takımı oldu.
Arka göbek cır cır yapmıyor boş pedal seyrederken, bu sesi seviyorsanız unutabilirsiniz. Özellikle 4-9 arası ufak yapılı dişlilerde vites değişimini size hissettirmeyecek şekilde yumuşak geçişleri var.
Başka sorunuz olursa sorun bilgi paylaşırım.