Scudo Sports

Ghost fotoğraflarınız buraya

imzamda sayfası var ghostun :koptum::komik:

Scudo
Selamlar, adım Serkan, aranıza İzmir Karşıyaka'dan yeni katılıyorum.. Ege bölgesi sayfasında kendimi tanıttım, bunlar da Ghost'umun fotoları :)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bende tacana 7 ile aranıza katıldım, red devil koydum ismini:) en kısa zamanda foto koyucam selamlar

Merhabalar ben de Tacana 7 ile Kato 7 arasında kaldım sizce tercihimi hangisinden yana yapmalıyım

@Salih G
aradaki fiyat farkını anlamadım çünkü tek değişen lastik çapı ve ebadı birinde 27,5 2,25 digerinde 29 2.1 ve 66 € fark
ayrıca kullanım amacın nedir, ne yapmayı amaçlıyosun bsikletle ?

27,5 la daha rahat ön - arka kaldırırsın, daha kıvraktır, daha çabuk hızlanır, manual dediğimiz önünü kaldırarak ya da zıplatarak kullanmayı seviyorsan daha iyi olabilir, dönüşleri biraz daha keskin yapabilirsin + havada kontrolü daha rahattır

29 da manual yaparken biraz daha fazla çaba göstermelisin, diğerine görece daha yavaş hızlanıp, daha fazla sürate ulaşır, ön arka kaldırmaya ihtiyaç duymadan* arazide sadece ayağa kalkarak yol alabilirsin efor sarfetmeden, dönüşlerde diğerine oranla biraz daha dışa atar (daha geniş alırsın) + yokuş performansı daha iyidir

selamlar,
Quick release kilidini sol tarafa alırsan daha rahat edersin, arkayla aynı yönde olur lastik çıkartman gerekirse tek taraftan halledersin

• Beğen
Tepkiler: domino.tr
Teşekkür ederim haklısınız yapacagım. İlk fırsatta jel yapacagım lastiklere, bir zararını duyan işiten oldu mu acaba?

Valla lastiklerin içine sıkılıyor ve bir cisim batması halinde boşluga içten dolgu yapıp hava kaçmasını önlüyor diye biliyorum

@Emreerak
nasıl peki ? gidiyor mu :)

@domino.tr
iç lastiksiz yani tubeless sistem işte

nası ya, aldın ama daha denemedin mi :S

@Tasogare
Selam
Bu sabah 30km belgrad da deneme sansim oldu nihayet. Hafifligi nedeniyle beni yormadi. (Sol bacagimdan iki ameliyat gecirnis olmama ragmen) vites gecisleri ve ozellikle tirmanma performansi oldukca iyiydi. Frenleme konusunda hic sorun yasamadim. Biraz daha alistiktan sonra daha uzun yol yapmayi hedefliyorum. Saglikli gunler dilerim.

Geri